Paahdettua tomaattia ja vuohenjuustomoussea

Paahdettua tomaattia ja vuohenjuustomoussea

Olisiko tässä etsimäsi vaihtoehto alkupalalle?

Ainesosat

  • 2 rasiaa Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Suolaa
  • 1 tl Mustapippuria
  • 1 tl Sokeria
  • 300 g Chavroux tuorejuustoa
  • 1 dl Kuohukermaa
  • 1 tl Suolaa
  • 1 ruukku Tuoretta lehtipersiljaa
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Marinoi tomaatit oliiviöljyllä, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
  • Laita tomaatit leivinpaperoidulle uunipellille.
  • Paahda uunissa 8-12 minuuttia.
  • Laita chavroux tuorejuusto kulhoon.
  • Notkista nuolijalla.
  • Lisää1 tl suolaa.
  • Nostele vaahdotettu kermavaahto joukkoon.
  • Tarjoile paahdettujen tomaattien kanssa.
  • Koristele tuoreella lehtipersiljalla.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Valmistustapa: Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Alkupalat, Resepti