Päärynäpiirakka

Päärynäpiirakka

Tarjoile vaikka vaniljakastikkeen kanssa.

Ainesosat

  • 6 kpl Päärynää
  • 200 g Sokeria
  • 100 g Voita
  • 1 kpl Murotaikinapohja
Annoslaskuri: 6 hengelle

Resepti

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  • Kuumenna paistinpannu.
  • Lisää puolet sokerista pannulle.
  • Lisää loput, kun sokeri on sulanut pannulla.
  • Karamellisoi sokeri.
  • Lisää joukkoon voi.
  • Lisää joukkoon päärynät ja karamellisoi.
  • Painele murotaikina piirakkavuokaan.
  • Töki haarukalla reikiä pohjaan.
  • Esipaista uunissa 10 minuuttia.
  • Nostele pohjan päälle karamellisoidut päärynät ja valuta karamelli päälle.
  • Kypsennä loppuun uunissa 15-20 minuuttia.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti