Paprikapasta

Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Täysin vegaaninen pasta-ateria ihanalla paprikakastikkeella.

Ainesosat

  • 200 g Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
  • 1 kpl Punasipuli
  • 3 kpl Valkosipulinkynttä
  • 200 g Vapaavalintaista pastaa
  • 0.5 dl cashewpähkinöitä
  • 1 dl Vapaavalintaista maitoa
  • 1 tl Suolaa
  • 1 tl Savustettua paprikajauhetta
  • 1 mm Mustapippuria
  • 0.5 mm Chilihiutaleita/chilijauhetta
  • Tuoretta basilikaa, auringonkukansiemeniä ja chilihiutaleita koristeluun
Annoslaskuri: 2 annosta

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Puolita suippopaprikat, poista siemenet ja aseta leivinpaperilla päällystetylle pellille.
  • Kuori ja leikkaa punasipuli paloiksi ja aseta pellille yhdessä kuorittujen valkosipulikynsien kanssa.
  • Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  • Keitä sillä aikaa pasta.
  • Laita tehosekottimeen paahdettu paprika, punasipuli, valkosipuli, cashewpähkinät ja maito.
  • Sekoita kunnes sileä.
  • Lisää kaikki mausteet ja sekoita vielä vähän.
  • Mausta suolalla ja pippurilla tarpeen mukaan.
  • Kaada kastike pastan päälle ja sekoita hyvin.
  • Annostele kulhoihin ja koristele tuoreella basilikalla, auringonkukansiemenillä ja chilihiutaleilla.
Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén