Paprikasallad

Paprika- & kikhernesalaatti

Raikas ja täyttävä salaatti jonka voi nauttia sellaiseen tai lisukkeena pääruuan kanssa.

Ainesosat

  • 70 g Babypinaattia
  • 1 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
  • 1 kpl Appelsiini
  • 380 g Esikeitettyjä kikherneitä
  • 0.5 tl Yrttisuolaa
  • 1 dl Saksanpähkinöitä
  • 200 g Fetajuustoa
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Sormisuolaa
  • 1 mm Mustapippuria
Annoslaskuri: 5 annosta

Resepti

  • Huuhtele pinaatti ja paprika.
  • Leikkaa paprika paloiksi.
  • Kuori appelsiini ja paloittele.
  • Laita pinaatti, paprika, appelsiini ja saksanpähkinät salaattikulhoon.
  • Kaada kikherneistä vesi ja huuhtele huolellisesti.
  • Suolaa yrttisuolalla.
  • Murusta fetajuusto ja sekoita salaattiin yhdessä kikherneiden kanssa.
  • Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta salaatti sormisuolalla ja pippurilla.
Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén