Parsakaali-pinaattirisotto

Maukas ja helppo kasvisruoka

Ainesosat

  • 1 kpl Punasipuli
  • 1 rkl Öljy
  • 3 dl Riisiä
  • 1 kpl Sitruuna
  • 8 dl Kasvislientä
  • 400 g Parsakaalia
  • 1 pussi Pakastepinaattia
  • 1 nokare Voita
  • 100 g Emmentalraastetta
  • Valkopippuria
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Keitä kasvisliemi valmiiksi.
  • Pilko sipuli ja kuullota öljyssä.
  • Lisää riisi ja kuullota hetki.
  • Purista sitruunan mehu ja lisää kattilaan.
  • Lisää kauhallinen kasvislientä riisin joukkoon, sekoittele ja anna imeytyä.
  • Lisää lientä aina kauhallinen kerrallaan ja anna nesteen imeytyä.
  • Riisin valmistuminen vie noin 20-30 min riisistä riippuen.
  • Pilko parsakaali.
  • Lisää pakastepinaatti ja parsakaali kattilaan.
  • Kun pinaatti on sulanut lisää loput aineet.
Helppo juustoinen kasvisrisotto
Kokkisi oli:
Henna Rinta-KiikkaHenna Rinta-Kiikka
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Kananmunaton
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Lounas, Resepti