Kasvisreseptit

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla

Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
(0)
(631)
Tulosta
1kplParsakaali (n. 500 g)
1kplKeltasipuli
1prkEsikeitettyjä valkoisia papuja
2dlKermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria
  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.
BH
:Björn Helsing
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.