Parsakaalipihvit

Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kevyet parsakaalipihvit maukkaalla juustolla ja rapealla paprikalla.

Ainesosat

  • 250 g Parsakaalia
  • 1 kpl Närpiön Vihanneksen keltaista paprikaa
  • 4 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1 kpl Keltainen sipuli
  • 4 kpl Kananmunaa
  • 150 g Vapaavalintaista juustoraastetta
  • 0,5 dl Kaurahiutaleita
  • 1 mm Mustapippuria
  • 1,5 tl Suolaa
Annoslaskuri: 12 pihviä

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Revi parsakaali karkeasti, vaihtoehtoisesti käytä tehosekoitinta.
  • Leikkaa paprika pieniksi paloiksi.
  • Kuori ja pienennä sipuli ja valkosipuli.
  • Laita kaikki kulhoon ja sekoita.
  • Lisää kananmuna, juustoraaste, kaurahiutaleet, suola ja pippuri.
  • Sekoita hyvin ja anna seistä n 5 minuuttia.
  • Aseta pellille leivinpaperi ja muotoile 12 pihviä taikinasta.
  • Paista uunissa 20 minuuttia.
Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Laktoositon
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti