Raikas parsakaalisalaatti makeilla tomaateilla ja suolaisella kapriksella.
Ainesosat
- 400 g Parsakaalia
- 200 g Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
- 1 ruukku Tuoretta basilikaa
- 65 g Pieniä kapriksia
- 200 g majoneesia
- 1 tl Yrttisuolaa
- 0.5 mm Mustapippuria
Annoslaskuri: 4 annosta
Resepti
- Huuhtele parsakaali ja Snäxi-tomaatit ja leikka paloiksi.
- Hienonna basilika.
- Laita parsakaali, tomaatit ja basilika isoon kulhoon ja sekoita hyvin.
- Sekoita joukkoon kapris ja majoneesi.
- Lisää suolaa ja pippuria.
- Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.
Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.