Paras pasta paahdetuista tomaateista

Pasta paahdetuista tomaateista

Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.

Ainesosat

Tarjoiluun:

  • 1 dl Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!
Annoslaskuri: 2

Resepti

  • Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  • Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  • Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  • Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  • Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  • Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  • Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  • Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!
Nauti höyryävän kuumana, tämä on niin hyvää!
Kokkisi oli:
Anne Pfitzner
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Valmistustapa: Keitetty, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pastat, Resepti