Pasta tomaattipestolla

Pasta tomaattipestolla

Nopea ja ihana pasta-annos tomaattipestolla. Kotimaiset Dunne-tomaatit sopivat mainiosti lämpimiin ruokiin.

Ainesosat

  • 250 g Vapaavalintainen pasta
  • 1,5 dl Mantelia
  • 1,5 dl Auringonkuivattuja tomaatteja
  • 1 dl Tuoretta basilikaa
  • 0,5 dl Öljyä auringonkuivatuista tomaateista
  • 1 tl Suolaa
  • 0,5 mm Pippuria
  • 230 g Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
Annoslaskuri: 2 annosta

Resepti

  • Keitä pasta pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Sekoita mantelit tehosekoittimessa tai tehokkaalla mikserillä.
  • Lisää auringonkuivatut tomaatit, tuore basilika, öljy, suola ja pippuri ja sekoita lisää.
  • Huuhtele tomaatit ja lisää ne lopuksi tehosekoittimeen ja sekoita kunnes sinulla on kermainen pesto.
  • Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  • Kaada valmiista pastasta vesi ja sekoita pesto joukkoon.
  • Tarjoa heti!
Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Resepti