Porkkanapata

Porkkanapata

Tarjoile suosikkiriisisi kanssa ja saadaksesi enemmän tulisuutta lisää hienonnettua chiliä tarjoilun yhteydessä.

Ainesosat

  • 500 g Porkkanaa
  • 2 kpl Salottisipulia
  • 1/2 kpl Valkosipulia
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 2 tl Currypastaa, punaista
  • 4 dl Vettä
  • 1 kpl Kasvisliemikuutio
  • 4 dl Kookosmaitoa 1 purkki
  • 100 g Papuja, vihreitä, pitkiä
  • Suolaa, valkopippuria
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Kuori porkkanat, sipulit ja valkosipuli.
  • Leikkaa porkkana 2-3 cm:n paloiksi, sipuli renkaiksi ja valkosipuli hienoksi tai purista.
  • Kuullota porkkanat, sipuli ja valkosipuli rypsiöljyssä isossa paistinpannussa.
  • Kuullota lopuksi vielä currypasta, kaada päälle vettä ja lisää liemikuutio ja anna kiehua noin 15 minuuttia.
  • Kaada tämän jälkeen päälle 1 purkki kookosmaitoa ja pavut, keitä vielä 4-5 minuuttia.
  • Mausta suolalla ja pippurilla tarpeen mukaan.
  • Tarjoile suosikkiriisisi kanssa ja saadaksesi enemmän tulisuutta lisää hienonnettua chiliä tarjoilun yhteydessä.
Porkkanapata kookoksella ja punaisella curryllä.
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Course: Pääruoat
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Illallinen, Resepti