Kategoriat

Vaikeusaste

Aasialainen nuudelikeitto
Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Aasialainen nuudelikeitto

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

n 150g Portabelloa
1kpl Solo valkosipuli
1kpl Keltasipuli
2rkl rypsiöljy
8dl Vettä
2kpl Liemikuutiota
2tl Sitruunaruohopastaa
2tl Inkivääripastaa
150g Sugarsnaps
400g Kookoskermaa
50g Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois)
1/3ruukkua Korianteria
1/3ruukkua ruohosipulia
  1. Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
  3. Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
  4. Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
  5. Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
  6. Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Aasialainen nuudelikeitto
Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Aasialainen nuudelikeitto

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

n 150g Portabelloa
1kpl Solo valkosipuli
1kpl Keltasipuli
2rkl rypsiöljy
8dl Vettä
2kpl Liemikuutiota
2tl Sitruunaruohopastaa
2tl Inkivääripastaa
150g Sugarsnaps
400g Kookoskermaa
50g Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois)
1/3ruukkua Korianteria
1/3ruukkua ruohosipulia
  1. Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
  3. Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
  4. Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
  5. Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
  6. Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Aasialainen nuudelikeitto
Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

n 150g Portabelloa
1kpl Solo valkosipuli
1kpl Keltasipuli
2rkl rypsiöljy
8dl Vettä
2kpl Liemikuutiota
2tl Sitruunaruohopastaa
2tl Inkivääripastaa
150g Sugarsnaps
400g Kookoskermaa
50g Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois)
1/3ruukkua Korianteria
1/3ruukkua ruohosipulia

Ohjeet

  1. Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
  3. Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
  4. Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
  5. Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
  6. Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider