Kategoriat

Vaikeusaste

Aasialainen nuudelikeitto

Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Aasialainen nuudelikeitto

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

n 150g Portabelloa
1kpl Solo valkosipuli
1kpl Keltasipuli
2rkl rypsiöljy
8dl Vettä
2kpl Liemikuutiota
2tl Sitruunaruohopastaa
2tl Inkivääripastaa
150g Sugarsnaps
400g Kookoskermaa
50g Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois)
1/3ruukkua Korianteria
1/3ruukkua ruohosipulia
  1. Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
  3. Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
  4. Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
  5. Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
  6. Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Aasialainen nuudelikeitto

Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Aasialainen nuudelikeitto

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

n 150g Portabelloa
1kpl Solo valkosipuli
1kpl Keltasipuli
2rkl rypsiöljy
8dl Vettä
2kpl Liemikuutiota
2tl Sitruunaruohopastaa
2tl Inkivääripastaa
150g Sugarsnaps
400g Kookoskermaa
50g Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois)
1/3ruukkua Korianteria
1/3ruukkua ruohosipulia
  1. Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
  3. Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
  4. Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
  5. Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
  6. Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Aasialainen nuudelikeitto
Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

n 150g Portabelloa
1kpl Solo valkosipuli
1kpl Keltasipuli
2rkl rypsiöljy
8dl Vettä
2kpl Liemikuutiota
2tl Sitruunaruohopastaa
2tl Inkivääripastaa
150g Sugarsnaps
400g Kookoskermaa
50g Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois)
1/3ruukkua Korianteria
1/3ruukkua ruohosipulia

Ohjeet

  1. Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
  3. Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
  4. Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
  5. Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
  6. Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider