
![]() |
Avokado- & tomaattivoileipä
Oma valintasi voista, juustosta sekä leivästä riippuen tämä täydellinen välipala voi olla niin gluteeniton kuin vegaani.
Täydellinen välipala!
|
|
![]() |
Avokado- & tomaattivoileipä
Oma valintasi voista, juustosta sekä leivästä riippuen tämä täydellinen välipala voi olla niin gluteeniton kuin vegaani.
Täydellinen välipala!
|
![]() |

Avokado- & tomaattivoileipä
Oma valintasi voista, juustosta sekä leivästä riippuen tämä täydellinen välipala voi olla niin gluteeniton kuin vegaani.
4viip. | Vapaavalintaista pehmeää leipää |
1kpl | Avokado |
8viip. | Vapaavalintaista, maukasta juustoa |
1dl | Tuoretta pinaattia |
0,5tl | Sormisuolaa |
0,5mm | Mustapippuria |
Voita leivänviipaleille |
- Paahda leipäviipaleet.
- Puolita avokado ja poista kivi.
- Leikkaa pitkiä uria avokadoon veitsellä, poista sen jälkeen avokado kuorestaan ruokalusikalla.
- Huuhtele tomaatti ja viipaloi.
- Levitä voita leivänviipaleille.
- Laita juusto ja pinaatinlehdet kaikille viipaleille.
- Jaa tomaatti- ja avokaadoviipaleet kahdelle leivälle. Ripottele
- Ripottele sormisuolaa ja pippuria päälle.
- Laita leipäviipaleet päälle kansiksi ja leikkaa leivät kolmioiksi.
- Aseta hammastikku jokaiseen leipään.