Champinjones al ajillo

Champinjones al ajillo

Todella pidetty ja klassinen tapas, makean kirpeät valkosipulin-, viinietikan- ja persiljanmakuiset herkkusienet! Ole ilmastotietoinen ja tee mielellään annos kotimaisista viljellyistä herkkusienistä!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Champinjones al ajillo

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Tuoreita herkkusieniä
2kpl Solo valkosipulia
3kpl Pieniä banaanisalottisipuleita
1dl Balsamiviinietikkaa
4rkl Oliiviöljyä
2kpl Kevätsipulia
3oksaa Lehtipersiljaa
Sormisuolaa, valkopippuria
  1. Pese herkkusienet huolellisesti, jos ovat isoja niin leikkaa pienemmiksi paloiksi.
  2. Hienonna valkosipuli ja leikkaa sipuli viipaleiksi.
  3. Ruskista herkkusienet kuumassa oliiviöljyssä, kunnes pehmenevät hiukan ja saavat väriä.
  4. Kaada valkosipuli ja sipuli sekaan ja käännä pannulla.
  5. Kaada joukkoon sokeri ja kuullota mukana hetken, kaada sekaan balsamiviinietikka, vähän kerrallaan, jotta sekoittuu.
  6. Kuullota herkkusienet pannussa, kunnes neste on kiehunut pois, mausta valkopippurilla ja sormisuolalla.
  7. Tarjoilun yhteydessä ripottele päälle hienonnettua kevätsipulia ja lehtipersiljaa.
  8. Tarjoile esim hyvän leivän tai muiden tapas annosten kanssa!

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Champinjones al ajillo

Todella pidetty ja klassinen tapas, makean kirpeät valkosipulin-, viinietikan- ja persiljanmakuiset herkkusienet! Ole ilmastotietoinen ja tee mielellään annos kotimaisista viljellyistä herkkusienistä!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Champinjones al ajillo

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Tuoreita herkkusieniä
2kpl Solo valkosipulia
3kpl Pieniä banaanisalottisipuleita
1dl Balsamiviinietikkaa
4rkl Oliiviöljyä
2kpl Kevätsipulia
3oksaa Lehtipersiljaa
Sormisuolaa, valkopippuria
  1. Pese herkkusienet huolellisesti, jos ovat isoja niin leikkaa pienemmiksi paloiksi.
  2. Hienonna valkosipuli ja leikkaa sipuli viipaleiksi.
  3. Ruskista herkkusienet kuumassa oliiviöljyssä, kunnes pehmenevät hiukan ja saavat väriä.
  4. Kaada valkosipuli ja sipuli sekaan ja käännä pannulla.
  5. Kaada joukkoon sokeri ja kuullota mukana hetken, kaada sekaan balsamiviinietikka, vähän kerrallaan, jotta sekoittuu.
  6. Kuullota herkkusienet pannussa, kunnes neste on kiehunut pois, mausta valkopippurilla ja sormisuolalla.
  7. Tarjoilun yhteydessä ripottele päälle hienonnettua kevätsipulia ja lehtipersiljaa.
  8. Tarjoile esim hyvän leivän tai muiden tapas annosten kanssa!

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Champinjones al ajillo
Champinjones al ajillo
Todella pidetty ja klassinen tapas, makean kirpeät valkosipulin-, viinietikan- ja persiljanmakuiset herkkusienet! Ole ilmastotietoinen ja tee mielellään annos kotimaisista viljellyistä herkkusienistä!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

400g Tuoreita herkkusieniä
2kpl Solo valkosipulia
3kpl Pieniä banaanisalottisipuleita
1dl Balsamiviinietikkaa
4rkl Oliiviöljyä
2kpl Kevätsipulia
3oksaa Lehtipersiljaa
Sormisuolaa, valkopippuria

Ohjeet

  1. Pese herkkusienet huolellisesti, jos ovat isoja niin leikkaa pienemmiksi paloiksi.
  2. Hienonna valkosipuli ja leikkaa sipuli viipaleiksi.
  3. Ruskista herkkusienet kuumassa oliiviöljyssä, kunnes pehmenevät hiukan ja saavat väriä.
  4. Kaada valkosipuli ja sipuli sekaan ja käännä pannulla.
  5. Kaada joukkoon sokeri ja kuullota mukana hetken, kaada sekaan balsamiviinietikka, vähän kerrallaan, jotta sekoittuu.
  6. Kuullota herkkusienet pannussa, kunnes neste on kiehunut pois, mausta valkopippurilla ja sormisuolalla.
  7. Tarjoilun yhteydessä ripottele päälle hienonnettua kevätsipulia ja lehtipersiljaa.
  8. Tarjoile esim hyvän leivän tai muiden tapas annosten kanssa!

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese