Parsakaalipiirakka

Gluteeniton parsakaali- ja tomaattipiiras intialaisilla mauilla

Gluteeniton piirakkapohja jota voi käyttää millä täytteellä tahansa mutta tässä reseptissä se sekoitetaan intialaisella makuelämyksellä.
Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gluteeniton piirakka intialaisilla mauilla.

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piirakkapohja
5dl Kikhernejauhoja
1,5dl Riisijauhoja
1tl Suolaa
0,5dl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
Täyte
1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulikynsiä
2rlk Oliiviöljyä
1pieni Parsakaali
1dl cashewpähkinöitä
1rlk raastettua inkivääriä
1tl Yrttisuolaa
0,5rlk Garam Masala
1rlk kurkumaa
1mm Chilijauhetta
Munamaito
1kpl Kananmuna
0,75dl Kaurakerma (tai tavallista ruokakermaa)
Piirakkapohja
  1. Lämmitä uuni, kiertoilma 175°.
  2. Sekoita kaikki piirakkapohjan ainekset kulhossa.
  3. Alusta mielellään käsin.
  4. Voitele piirakkavuoka pienellä määrällä öljyä ja painelle taikina vuokaan.
  5. Laita sivulle siksi aikaa kun teet täytteen.
Täyte
  1. Pienennä sipuli sekä valkosipuli ja ruskista paistinpannussa oliiviöljyllä.
  2. Leikka sillä aikaa parsakaali pieniin paloihin, raasta inkivääri, puolita helmitomaatit ja murusta fetajuusto.
  3. Lisää parsakaali, inkivääri, cashewpähkinät ja kaikki mausteet paistinpannuun ja paista muutaman minuutin.
  4. Lisää lopuksi helmitomaatit ja fetajuusto ja sekoita hyvin.
  5. Levitä täyte piirakkavuokaan.
  6. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle
Munamaito
  1. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle.
  2. Paista uunin keskitasolla 25 minuuttia.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile esim. vihreän salaatin kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton parsakaali- ja tomaattipiiras intialaisilla mauilla

Gluteeniton piirakkapohja jota voi käyttää millä täytteellä tahansa mutta tässä reseptissä se sekoitetaan intialaisella makuelämyksellä.
Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gluteeniton piirakka intialaisilla mauilla.

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piirakkapohja
5dl Kikhernejauhoja
1,5dl Riisijauhoja
1tl Suolaa
0,5dl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
Täyte
1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulikynsiä
2rlk Oliiviöljyä
1pieni Parsakaali
1dl cashewpähkinöitä
1rlk raastettua inkivääriä
1tl Yrttisuolaa
0,5rlk Garam Masala
1rlk kurkumaa
1mm Chilijauhetta
Munamaito
1kpl Kananmuna
0,75dl Kaurakerma (tai tavallista ruokakermaa)
Piirakkapohja
  1. Lämmitä uuni, kiertoilma 175°.
  2. Sekoita kaikki piirakkapohjan ainekset kulhossa.
  3. Alusta mielellään käsin.
  4. Voitele piirakkavuoka pienellä määrällä öljyä ja painelle taikina vuokaan.
  5. Laita sivulle siksi aikaa kun teet täytteen.
Täyte
  1. Pienennä sipuli sekä valkosipuli ja ruskista paistinpannussa oliiviöljyllä.
  2. Leikka sillä aikaa parsakaali pieniin paloihin, raasta inkivääri, puolita helmitomaatit ja murusta fetajuusto.
  3. Lisää parsakaali, inkivääri, cashewpähkinät ja kaikki mausteet paistinpannuun ja paista muutaman minuutin.
  4. Lisää lopuksi helmitomaatit ja fetajuusto ja sekoita hyvin.
  5. Levitä täyte piirakkavuokaan.
  6. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle
Munamaito
  1. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle.
  2. Paista uunin keskitasolla 25 minuuttia.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile esim. vihreän salaatin kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Parsakaalipiirakka
Gluteeniton parsakaali- ja tomaattipiiras intialaisilla mauilla
Gluteeniton piirakkapohja jota voi käyttää millä täytteellä tahansa mutta tässä reseptissä se sekoitetaan intialaisella makuelämyksellä.
Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palaa

Resepti

Piirakkapohja
5dl Kikhernejauhoja
1,5dl Riisijauhoja
1tl Suolaa
0,5dl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
Täyte
1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulikynsiä
2rlk Oliiviöljyä
1pieni Parsakaali
1dl cashewpähkinöitä
1rlk raastettua inkivääriä
1tl Yrttisuolaa
0,5rlk Garam Masala
1rlk kurkumaa
1mm Chilijauhetta
Munamaito
1kpl Kananmuna
0,75dl Kaurakerma (tai tavallista ruokakermaa)

Ohjeet

Piirakkapohja
  1. Lämmitä uuni, kiertoilma 175°.
  2. Sekoita kaikki piirakkapohjan ainekset kulhossa.
  3. Alusta mielellään käsin.
  4. Voitele piirakkavuoka pienellä määrällä öljyä ja painelle taikina vuokaan.
  5. Laita sivulle siksi aikaa kun teet täytteen.
Täyte
  1. Pienennä sipuli sekä valkosipuli ja ruskista paistinpannussa oliiviöljyllä.
  2. Leikka sillä aikaa parsakaali pieniin paloihin, raasta inkivääri, puolita helmitomaatit ja murusta fetajuusto.
  3. Lisää parsakaali, inkivääri, cashewpähkinät ja kaikki mausteet paistinpannuun ja paista muutaman minuutin.
  4. Lisää lopuksi helmitomaatit ja fetajuusto ja sekoita hyvin.
  5. Levitä täyte piirakkavuokaan.
  6. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle
Munamaito
  1. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle.
  2. Paista uunin keskitasolla 25 minuuttia.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile esim. vihreän salaatin kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!