
![]() |
Gratinoidut nachot tomaateilla ja halloumilla
Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.
Rapeat uunissa gratinoidut nacholastut ja ihanat helmitomaatit.
Tarjoiluun:
|
|
![]() |
Gratinoidut nachot tomaateilla ja halloumilla
Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.
Rapeat uunissa gratinoidut nacholastut ja ihanat helmitomaatit.
|
![]() |

Gratinoidut nachot tomaateilla ja halloumilla
Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.
1pussi | Nachoja 450g |
200g | Punaisia helmitomaatteja |
200g | Oranssisia helmitomaatteja |
1 kpl | Iso punasipuli |
3kpl | Valkosipulinkynttä |
200g | Halloumi juustoa |
250g | Cheddarjuustoa raastettuna |
Tarjoiluun:
200g | Tomaattisalsaa |
Tuoreita yrttejä |
- Leikkaa tomaatit karkeasti, leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja pilko valkosipuli niin pieneksi kuin saat sen.
- Leikkaa halloumi noin sentin paksuiksi viipaleiksi.
- Laita kaikki ainekset kerroksittain uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa 10-12 minuuttia tai niin kauan, että juusto sulaa ja että nachot saavat hieman väriä.
- Tarjoile tuoreitten silputtujen yrttien ja hyvän tomaattisalsan kanssa.