Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla

Kategoriat

Vaikeusaste

Halloumifritters

Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria
Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Halloumifritters

Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria
Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla
Halloumifritters
Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria

Ohjeet

Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider