Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla

Halloumifritters

Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria
Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Halloumifritters

Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria
Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla
Halloumifritters
Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria

Ohjeet

Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla