Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla

Halloumifritters

Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria
Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Halloumifritters

Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria
Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Friteerattua halloumia kevätsipuliaiolilla
Halloumifritters
Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Friteerattua halloumia
5dl Rypsiöljyä, uppopaistamiseen
400g Halloumi
3kpl Kananmunaa
3dl Panko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tl Dijon-sinappia
1tl Viinietikkaa, vaaleaa
2kpl Kananmunankeltuaista
1/2kpl Solo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dl Rapsiöljyä
2kpl Kevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria

Ohjeet

Friteerattua halloumia
  1. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  2. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  3. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  4. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  5. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  6. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
Kevätsipuliaioli
  1. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  2. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  3. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoot