Halloumivohveli

Halloumivohvelit

Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Halloumivohveleita parsan, avokadon ja punasipulin kanssa

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Taikina
400g Halloumia
1kpl Kananmuna
1dl Kermaa
0,5dl Vehnäjauhoja
Paistamiseen
25g Voita
Tarjoiluun
Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia
  1. Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
  2. Raasta halloumi paksummasta päästä.
  3. Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
  4. Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
  5. Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
  6. Paista kullanruskeiksi.
  7. Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Halloumivohvelit

Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Halloumivohveleita parsan, avokadon ja punasipulin kanssa

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Taikina
400g Halloumia
1kpl Kananmuna
1dl Kermaa
0,5dl Vehnäjauhoja
Paistamiseen
25g Voita
Tarjoiluun
Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia
  1. Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
  2. Raasta halloumi paksummasta päästä.
  3. Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
  4. Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
  5. Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
  6. Paista kullanruskeiksi.
  7. Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Halloumivohveli
Halloumivohvelit
Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

Taikina
400g Halloumia
1kpl Kananmuna
1dl Kermaa
0,5dl Vehnäjauhoja
Paistamiseen
25g Voita
Tarjoiluun
Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia

Ohjeet

  1. Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
  2. Raasta halloumi paksummasta päästä.
  3. Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
  4. Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
  5. Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
  6. Paista kullanruskeiksi.
  7. Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese

Nopea ja helppo arkiruoka.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Säilötty kurkku tillillä