
![]() |
Halloumivohvelit
Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!
Halloumivohveleita parsan, avokadon ja punasipulin kanssa
Taikina
Paistamiseen
Tarjoiluun
|
|
![]() |
Halloumivohvelit
Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!
Halloumivohveleita parsan, avokadon ja punasipulin kanssa
|
![]() |

Halloumivohvelit
Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!
Taikina
400g | Halloumia |
1kpl | Kananmuna |
1dl | Kermaa |
0,5dl | Vehnäjauhoja |
Paistamiseen
25g | Voita |
Tarjoiluun
Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia |
- Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
- Raasta halloumi paksummasta päästä.
- Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
- Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
- Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
- Paista kullanruskeiksi.
- Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.