Hotdog

Kategoriat

Vaikeusaste

Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Hotdog
Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria

Ohjeet

Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Avokado och tomatröra
Avokado ja tomaattiseos

Avokadosekoitus, tai guacamole, ei koskaan ole väärin eihän?

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Pähkinättömiä piparipalloja
Pähkinättömiä piparipalloja

Ei sisällä pähkinöitä, gluteenia, maitoa eikä valkoista sokeria.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paahdettu ruusukaali
Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla

Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsaveneet
Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Banaanileipä
Gluteeniton banaanileipä suklaalla

Syö välipalaksi tai iltapäiväkahvin kanssa.

Äänet: 2
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
vihreä tuoremehu
Vihreä tuoremehu

Juo päivän vihannekset raikkaana vihreänä tuoremehuna!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Lakritsitaatelit
Lakritsitaatelit paahdetuilla hasselpähkinöillä.

Taatelit + lakritsijauhe = totta!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Spagettipumpa
Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla

Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kikärtstortilla
Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat sopivat heillekin joilla on gluteeniton ruokavalio.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Chiavanukas
Chia-vanukas mustikoilla ja kardemummalla

Täydellinen aamupala sille jolla on kiire!

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Smoothiebowl
Smoothiebowl avokadolla, pinaatilla ja marjoilla

Proteiinia ja vitamiineja samassa kulhossa. Nauti aamu- tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paprikahummus
Paprikahummus

Paprikaa ei aina tarvitse syödä paloina, se sopii täydellisesti myös miksattuna lisukkeena.

Äänet: 3
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider