
![]() |
Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla
Rakuunamajoneesi
Grillatut parsa:
|
Rakuunamajoneesi:
Grillattu parsa:
Valmistelu:
|
![]() |
Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla
|
![]() |

Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Rakuunamajoneesi
2kpl | Kananmunakeltuaista |
1tl | Dijon-sinappia |
2tl | Sitruunamehua |
2,5dl | Rypsiöljyä |
1/2ruukkua | Tuoretta rakuunaa |
1 1/2tl | Kuivattua rakuunaa |
Suolaa |
Valkopippuria |
Grillatut parsa:
12kpl | Parsoja |
2rkl | Oliiviöljyä |
1/2kpl | Sitruunan mehu |
1tl | Sokeria |
Suolaa |
Mustapippuria |
Rakuunamajoneesi:
- Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
- Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
- Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
- Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
- Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
- Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
- Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.