Hotdog

Kategoriat

Vaikeusaste

Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Hotdog
Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria

Ohjeet

Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 1
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider