Hotdog

Hotdog

Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Hotdog

Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Hotdog
Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria

Ohjeet

Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla