Hotdog

Hotdog

Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Hotdog

Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Hotdog
Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Rakuunamajoneesi
2kpl Kananmunakeltuaista
1tl Dijon-sinappia
2tl Sitruunamehua
2,5dl Rypsiöljyä
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1 1/2tl Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kpl Parsoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruunan mehu
1tl Sokeria
Suolaa
Mustapippuria

Ohjeet

Rakuunamajoneesi:
  1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  2. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  3. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  4. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillattu parsa:
  1. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  2. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  3. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
Valmistelu:
  1. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!