
![]() |
Kalaton kalakeitto
Kalakeitto ilman kalaa! Keitto saa kuitenkin paljon perinteisestä maustaan tuoreista yrteistä ja sitruunasta. Laita päälle cavi-artia sekä hieno silputtua nori merilevää niin keitto saa pehmeän ja miellyttävän merellisen maun.
Kalaton kalakeitto.
Keitto
Tarjoiluun
|
|
![]() |
Kalaton kalakeitto
Kalakeitto ilman kalaa! Keitto saa kuitenkin paljon perinteisestä maustaan tuoreista yrteistä ja sitruunasta. Laita päälle cavi-artia sekä hieno silputtua nori merilevää niin keitto saa pehmeän ja miellyttävän merellisen maun.
Kalaton kalakeitto.
|
![]() |

Kalaton kalakeitto
Kalakeitto ilman kalaa! Keitto saa kuitenkin paljon perinteisestä maustaan tuoreista yrteistä ja sitruunasta. Laita päälle cavi-artia sekä hieno silputtua nori merilevää niin keitto saa pehmeän ja miellyttävän merellisen maun.
Keitto
400g | Perunaa |
200g | Porkkanaa |
200g | Palsternakkaa |
100g | Purjoa, 10cm pala |
100g | Selleri |
100g | Fenkolia |
Kuori 1 sitruunasta |
1l | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
1/2ruukkua | ruohosipulia |
1nippu | Tilliä |
3dl | Ruokakermaa, 15% |
Suolaa, mustapippuria |
Tarjoiluun
Cavi-art |
Sushi noria |
- Kuori ja pese juurekset.
- Leikkaa perunat, palsternakka ja selleri karkeiksi paloiksi.
- Leikkaa porkkana ja purjo kolikoiksi sekä hienonna fenkoli.
- Hauduta kaikki paitsi tilli, ruohosipuli sekä kerma 25-30 minuuttia kunnes juurekset ovat pehmenneet.
- Lisää hienonnettu ruohosipuli, tilli sekä kerma ja kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoile yhdessä hienoksi silputun norin sekä nokareellisen cavi-artia kanssa.