Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

Kategoriat

Vaikeusaste

Kasvis-kaalikääryleet
Kotiruoka on hyvää ruokaa, joka pitää kylläisenä pitkään ja ovat yleensä valmistettu perinteisellä tavalla, kuten myös nämä kaalikääryleet, jotka ovat täynnä juureksia ja härkäpapu rouhesekoitusta!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl Iso kotimainen valkokaali
Suolaa
Täyte
250g Kotimaisia kiinteitä perunoita
150g Kotimaisia porkkanoita
100g Kotimaista sipulia
5oksaa Tuoretta timjamia
50g Voita
100g Kuivattua härkäpapu rouhesekoitusta
1tl Suolaa
2rkl Siirappia
1/2dl Vettä
Päälle
50 g Voita
50g Siirappia
1rkl Soijaa
Kaali
  1. Leikkaa valkokaalista juuri pois, aseta isoon kattilaan ja peitä vedellä, kiehauta vesi ja anna kiehua hiljalleen, poimi kokonaisia lehtiä sitä mukaan, kun kaalin ulommaiset lehdet irtoilevat.
  2. Jatka kunnes sinulla on 10 kokonaista isoa, pehmeää lehteä.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Tee sillä aikaa täyte.
Täyte
  1. Kuori juurekset ja raasta ne raastinraudan karkealla puolella.
  2. Kuullota voissa paistinpannulla yhdessä hienonnetun timjamin ja härkäpapu rouhesekoituksen kanssa.
  3. Valuta siirappia ja vettä päälle, anna kiehua ja sekoita.
  4. Täyte on valmis.
Valmistele kaalikääryleet
  1. Aseta uuni 225 asteeseen.
  2. Jaa juures- ja papurouheseos kaikille 10 lehdelle, taita reunat ja pyöritä pitkulaisiksi kääryleiksi.
  3. Laita kääryleet uunivuokaan niin että taitos on alaspäin.
  4. Sulata voi ja sekoita tumman siirapin ja soijan kanssa.
  5. Sivellä kääryleet noin 1/3 sekoituksen kanssa.
  6. Paista uunissa 30-35 minuuttia, nosta ulos ja sivellä kääryleet 2-3 kertaa tuona aikana.
  7. Tarjoile tuoreilla kasviksilla, keitettyjen perunoiden ja klassisen ruskeakastikkeen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kasvis-kaalikääryleet
Kotiruoka on hyvää ruokaa, joka pitää kylläisenä pitkään ja ovat yleensä valmistettu perinteisellä tavalla, kuten myös nämä kaalikääryleet, jotka ovat täynnä juureksia ja härkäpapu rouhesekoitusta!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl Iso kotimainen valkokaali
Suolaa
Täyte
250g Kotimaisia kiinteitä perunoita
150g Kotimaisia porkkanoita
100g Kotimaista sipulia
5oksaa Tuoretta timjamia
50g Voita
100g Kuivattua härkäpapu rouhesekoitusta
1tl Suolaa
2rkl Siirappia
1/2dl Vettä
Päälle
50 g Voita
50g Siirappia
1rkl Soijaa
Kaali
  1. Leikkaa valkokaalista juuri pois, aseta isoon kattilaan ja peitä vedellä, kiehauta vesi ja anna kiehua hiljalleen, poimi kokonaisia lehtiä sitä mukaan, kun kaalin ulommaiset lehdet irtoilevat.
  2. Jatka kunnes sinulla on 10 kokonaista isoa, pehmeää lehteä.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Tee sillä aikaa täyte.
Täyte
  1. Kuori juurekset ja raasta ne raastinraudan karkealla puolella.
  2. Kuullota voissa paistinpannulla yhdessä hienonnetun timjamin ja härkäpapu rouhesekoituksen kanssa.
  3. Valuta siirappia ja vettä päälle, anna kiehua ja sekoita.
  4. Täyte on valmis.
Valmistele kaalikääryleet
  1. Aseta uuni 225 asteeseen.
  2. Jaa juures- ja papurouheseos kaikille 10 lehdelle, taita reunat ja pyöritä pitkulaisiksi kääryleiksi.
  3. Laita kääryleet uunivuokaan niin että taitos on alaspäin.
  4. Sulata voi ja sekoita tumman siirapin ja soijan kanssa.
  5. Sivellä kääryleet noin 1/3 sekoituksen kanssa.
  6. Paista uunissa 30-35 minuuttia, nosta ulos ja sivellä kääryleet 2-3 kertaa tuona aikana.
  7. Tarjoile tuoreilla kasviksilla, keitettyjen perunoiden ja klassisen ruskeakastikkeen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,
Kasvis-kaalikääryleet
Kotiruoka on hyvää ruokaa, joka pitää kylläisenä pitkään ja ovat yleensä valmistettu perinteisellä tavalla, kuten myös nämä kaalikääryleet, jotka ovat täynnä juureksia ja härkäpapu rouhesekoitusta!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

Kaali
1kpl Iso kotimainen valkokaali
Suolaa
Täyte
250g Kotimaisia kiinteitä perunoita
150g Kotimaisia porkkanoita
100g Kotimaista sipulia
5oksaa Tuoretta timjamia
50g Voita
100g Kuivattua härkäpapu rouhesekoitusta
1tl Suolaa
2rkl Siirappia
1/2dl Vettä
Päälle
50 g Voita
50g Siirappia
1rkl Soijaa

Ohjeet

Kaali
  1. Leikkaa valkokaalista juuri pois, aseta isoon kattilaan ja peitä vedellä, kiehauta vesi ja anna kiehua hiljalleen, poimi kokonaisia lehtiä sitä mukaan, kun kaalin ulommaiset lehdet irtoilevat.
  2. Jatka kunnes sinulla on 10 kokonaista isoa, pehmeää lehteä.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Tee sillä aikaa täyte.
Täyte
  1. Kuori juurekset ja raasta ne raastinraudan karkealla puolella.
  2. Kuullota voissa paistinpannulla yhdessä hienonnetun timjamin ja härkäpapu rouhesekoituksen kanssa.
  3. Valuta siirappia ja vettä päälle, anna kiehua ja sekoita.
  4. Täyte on valmis.
Valmistele kaalikääryleet
  1. Aseta uuni 225 asteeseen.
  2. Jaa juures- ja papurouheseos kaikille 10 lehdelle, taita reunat ja pyöritä pitkulaisiksi kääryleiksi.
  3. Laita kääryleet uunivuokaan niin että taitos on alaspäin.
  4. Sulata voi ja sekoita tumman siirapin ja soijan kanssa.
  5. Sivellä kääryleet noin 1/3 sekoituksen kanssa.
  6. Paista uunissa 30-35 minuuttia, nosta ulos ja sivellä kääryleet 2-3 kertaa tuona aikana.
  7. Tarjoile tuoreilla kasviksilla, keitettyjen perunoiden ja klassisen ruskeakastikkeen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider