Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

Kategoriat

Vaikeusaste

Kasvis-kaalikääryleet

Kotiruoka on hyvää ruokaa, joka pitää kylläisenä pitkään ja ovat yleensä valmistettu perinteisellä tavalla, kuten myös nämä kaalikääryleet, jotka ovat täynnä juureksia ja härkäpapu rouhesekoitusta!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl Iso kotimainen valkokaali
Suolaa
Täyte
250g Kotimaisia kiinteitä perunoita
150g Kotimaisia porkkanoita
100g Kotimaista sipulia
5oksaa Tuoretta timjamia
50g Voita
100g Kuivattua härkäpapu rouhesekoitusta
1tl Suolaa
2rkl Siirappia
1/2dl Vettä
Päälle
50 g Voita
50g Siirappia
1rkl Soijaa
Kaali
  1. Leikkaa valkokaalista juuri pois, aseta isoon kattilaan ja peitä vedellä, kiehauta vesi ja anna kiehua hiljalleen, poimi kokonaisia lehtiä sitä mukaan, kun kaalin ulommaiset lehdet irtoilevat.
  2. Jatka kunnes sinulla on 10 kokonaista isoa, pehmeää lehteä.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Tee sillä aikaa täyte.
Täyte
  1. Kuori juurekset ja raasta ne raastinraudan karkealla puolella.
  2. Kuullota voissa paistinpannulla yhdessä hienonnetun timjamin ja härkäpapu rouhesekoituksen kanssa.
  3. Valuta siirappia ja vettä päälle, anna kiehua ja sekoita.
  4. Täyte on valmis.
Valmistele kaalikääryleet
  1. Aseta uuni 225 asteeseen.
  2. Jaa juures- ja papurouheseos kaikille 10 lehdelle, taita reunat ja pyöritä pitkulaisiksi kääryleiksi.
  3. Laita kääryleet uunivuokaan niin että taitos on alaspäin.
  4. Sulata voi ja sekoita tumman siirapin ja soijan kanssa.
  5. Sivellä kääryleet noin 1/3 sekoituksen kanssa.
  6. Paista uunissa 30-35 minuuttia, nosta ulos ja sivellä kääryleet 2-3 kertaa tuona aikana.
  7. Tarjoile tuoreilla kasviksilla, keitettyjen perunoiden ja klassisen ruskeakastikkeen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kasvis-kaalikääryleet

Kotiruoka on hyvää ruokaa, joka pitää kylläisenä pitkään ja ovat yleensä valmistettu perinteisellä tavalla, kuten myös nämä kaalikääryleet, jotka ovat täynnä juureksia ja härkäpapu rouhesekoitusta!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl Iso kotimainen valkokaali
Suolaa
Täyte
250g Kotimaisia kiinteitä perunoita
150g Kotimaisia porkkanoita
100g Kotimaista sipulia
5oksaa Tuoretta timjamia
50g Voita
100g Kuivattua härkäpapu rouhesekoitusta
1tl Suolaa
2rkl Siirappia
1/2dl Vettä
Päälle
50 g Voita
50g Siirappia
1rkl Soijaa
Kaali
  1. Leikkaa valkokaalista juuri pois, aseta isoon kattilaan ja peitä vedellä, kiehauta vesi ja anna kiehua hiljalleen, poimi kokonaisia lehtiä sitä mukaan, kun kaalin ulommaiset lehdet irtoilevat.
  2. Jatka kunnes sinulla on 10 kokonaista isoa, pehmeää lehteä.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Tee sillä aikaa täyte.
Täyte
  1. Kuori juurekset ja raasta ne raastinraudan karkealla puolella.
  2. Kuullota voissa paistinpannulla yhdessä hienonnetun timjamin ja härkäpapu rouhesekoituksen kanssa.
  3. Valuta siirappia ja vettä päälle, anna kiehua ja sekoita.
  4. Täyte on valmis.
Valmistele kaalikääryleet
  1. Aseta uuni 225 asteeseen.
  2. Jaa juures- ja papurouheseos kaikille 10 lehdelle, taita reunat ja pyöritä pitkulaisiksi kääryleiksi.
  3. Laita kääryleet uunivuokaan niin että taitos on alaspäin.
  4. Sulata voi ja sekoita tumman siirapin ja soijan kanssa.
  5. Sivellä kääryleet noin 1/3 sekoituksen kanssa.
  6. Paista uunissa 30-35 minuuttia, nosta ulos ja sivellä kääryleet 2-3 kertaa tuona aikana.
  7. Tarjoile tuoreilla kasviksilla, keitettyjen perunoiden ja klassisen ruskeakastikkeen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,
Kasvis-kaalikääryleet
Kotiruoka on hyvää ruokaa, joka pitää kylläisenä pitkään ja ovat yleensä valmistettu perinteisellä tavalla, kuten myös nämä kaalikääryleet, jotka ovat täynnä juureksia ja härkäpapu rouhesekoitusta!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

Kaali
1kpl Iso kotimainen valkokaali
Suolaa
Täyte
250g Kotimaisia kiinteitä perunoita
150g Kotimaisia porkkanoita
100g Kotimaista sipulia
5oksaa Tuoretta timjamia
50g Voita
100g Kuivattua härkäpapu rouhesekoitusta
1tl Suolaa
2rkl Siirappia
1/2dl Vettä
Päälle
50 g Voita
50g Siirappia
1rkl Soijaa

Ohjeet

Kaali
  1. Leikkaa valkokaalista juuri pois, aseta isoon kattilaan ja peitä vedellä, kiehauta vesi ja anna kiehua hiljalleen, poimi kokonaisia lehtiä sitä mukaan, kun kaalin ulommaiset lehdet irtoilevat.
  2. Jatka kunnes sinulla on 10 kokonaista isoa, pehmeää lehteä.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Tee sillä aikaa täyte.
Täyte
  1. Kuori juurekset ja raasta ne raastinraudan karkealla puolella.
  2. Kuullota voissa paistinpannulla yhdessä hienonnetun timjamin ja härkäpapu rouhesekoituksen kanssa.
  3. Valuta siirappia ja vettä päälle, anna kiehua ja sekoita.
  4. Täyte on valmis.
Valmistele kaalikääryleet
  1. Aseta uuni 225 asteeseen.
  2. Jaa juures- ja papurouheseos kaikille 10 lehdelle, taita reunat ja pyöritä pitkulaisiksi kääryleiksi.
  3. Laita kääryleet uunivuokaan niin että taitos on alaspäin.
  4. Sulata voi ja sekoita tumman siirapin ja soijan kanssa.
  5. Sivellä kääryleet noin 1/3 sekoituksen kanssa.
  6. Paista uunissa 30-35 minuuttia, nosta ulos ja sivellä kääryleet 2-3 kertaa tuona aikana.
  7. Tarjoile tuoreilla kasviksilla, keitettyjen perunoiden ja klassisen ruskeakastikkeen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider