bataattikeitto

Kasvissosekeitto paahdetuista kasviksista

Suussa sulava kasviskeitto joka sopii sekä juhlaan että arkeen.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii sekä alkuruoaksi tai pääruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Bataattia, isoa
1/4kpl Kukkakaalia
1kpl Fenkoli, pieni
8kpl Valkosipulinkynttä
3rkl Oliiviöljyä
5dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
4dl Kuohukermaa
Kuivattua timjamia
Savupaprika
Suola
Mustapippuri
Ruiskrutongit:
3 palaa Ruisleipää
2rkl Oliiviöljyä
  1. Kuori ja paloittele kasvikset, paitsi valkosipulinkynnet jotka paahdetaan kokonaisina.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille.
  3. Ripottele kasvisten päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa n. 40 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Valmista ruiskrutongit. Viipaloi ruisleivät pieniksi kuutioiksi.
  6. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle öljy sekä ruisleipäpalat. Paahda kunnes leipäpalat ovat rapeita.
  7. Ota kypsät kasvikset uunista ja nosta ne kattilaan. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemi ja soseuta kasvikset.
  8. Kiehauta ja lisää kuohukerma.
  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä n. 10 minuuttia, maista ja mausta lisää jos tarve.
  10. Tarjoile keitto ruiskrutonkien kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kasvissosekeitto paahdetuista kasviksista

Suussa sulava kasviskeitto joka sopii sekä juhlaan että arkeen.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii sekä alkuruoaksi tai pääruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Bataattia, isoa
1/4kpl Kukkakaalia
1kpl Fenkoli, pieni
8kpl Valkosipulinkynttä
3rkl Oliiviöljyä
5dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
4dl Kuohukermaa
Kuivattua timjamia
Savupaprika
Suola
Mustapippuri
Ruiskrutongit:
3 palaa Ruisleipää
2rkl Oliiviöljyä
  1. Kuori ja paloittele kasvikset, paitsi valkosipulinkynnet jotka paahdetaan kokonaisina.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille.
  3. Ripottele kasvisten päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa n. 40 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Valmista ruiskrutongit. Viipaloi ruisleivät pieniksi kuutioiksi.
  6. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle öljy sekä ruisleipäpalat. Paahda kunnes leipäpalat ovat rapeita.
  7. Ota kypsät kasvikset uunista ja nosta ne kattilaan. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemi ja soseuta kasvikset.
  8. Kiehauta ja lisää kuohukerma.
  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä n. 10 minuuttia, maista ja mausta lisää jos tarve.
  10. Tarjoile keitto ruiskrutonkien kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

bataattikeitto
Kasvissosekeitto paahdetuista kasviksista
Suussa sulava kasviskeitto joka sopii sekä juhlaan että arkeen.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2kpl Bataattia, isoa
1/4kpl Kukkakaalia
1kpl Fenkoli, pieni
8kpl Valkosipulinkynttä
3rkl Oliiviöljyä
5dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
4dl Kuohukermaa
Kuivattua timjamia
Savupaprika
Suola
Mustapippuri
Ruiskrutongit:
3 palaa Ruisleipää
2rkl Oliiviöljyä

Ohjeet

  1. Kuori ja paloittele kasvikset, paitsi valkosipulinkynnet jotka paahdetaan kokonaisina.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille.
  3. Ripottele kasvisten päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa n. 40 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Valmista ruiskrutongit. Viipaloi ruisleivät pieniksi kuutioiksi.
  6. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle öljy sekä ruisleipäpalat. Paahda kunnes leipäpalat ovat rapeita.
  7. Ota kypsät kasvikset uunista ja nosta ne kattilaan. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemi ja soseuta kasvikset.
  8. Kiehauta ja lisää kuohukerma.
  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä n. 10 minuuttia, maista ja mausta lisää jos tarve.
  10. Tarjoile keitto ruiskrutonkien kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!