bataattikeitto

Kasvissosekeitto paahdetuista kasviksista

Suussa sulava kasviskeitto joka sopii sekä juhlaan että arkeen.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii sekä alkuruoaksi tai pääruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Bataattia, isoa
1/4kpl Kukkakaalia
1kpl Fenkoli, pieni
8kpl Valkosipulinkynttä
3rkl Oliiviöljyä
5dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
4dl Kuohukermaa
Kuivattua timjamia
Savupaprika
Suola
Mustapippuri
Ruiskrutongit:
3 palaa Ruisleipää
2rkl Oliiviöljyä
  1. Kuori ja paloittele kasvikset, paitsi valkosipulinkynnet jotka paahdetaan kokonaisina.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille.
  3. Ripottele kasvisten päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa n. 40 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Valmista ruiskrutongit. Viipaloi ruisleivät pieniksi kuutioiksi.
  6. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle öljy sekä ruisleipäpalat. Paahda kunnes leipäpalat ovat rapeita.
  7. Ota kypsät kasvikset uunista ja nosta ne kattilaan. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemi ja soseuta kasvikset.
  8. Kiehauta ja lisää kuohukerma.
  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä n. 10 minuuttia, maista ja mausta lisää jos tarve.
  10. Tarjoile keitto ruiskrutonkien kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kasvissosekeitto paahdetuista kasviksista

Suussa sulava kasviskeitto joka sopii sekä juhlaan että arkeen.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii sekä alkuruoaksi tai pääruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Bataattia, isoa
1/4kpl Kukkakaalia
1kpl Fenkoli, pieni
8kpl Valkosipulinkynttä
3rkl Oliiviöljyä
5dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
4dl Kuohukermaa
Kuivattua timjamia
Savupaprika
Suola
Mustapippuri
Ruiskrutongit:
3 palaa Ruisleipää
2rkl Oliiviöljyä
  1. Kuori ja paloittele kasvikset, paitsi valkosipulinkynnet jotka paahdetaan kokonaisina.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille.
  3. Ripottele kasvisten päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa n. 40 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Valmista ruiskrutongit. Viipaloi ruisleivät pieniksi kuutioiksi.
  6. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle öljy sekä ruisleipäpalat. Paahda kunnes leipäpalat ovat rapeita.
  7. Ota kypsät kasvikset uunista ja nosta ne kattilaan. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemi ja soseuta kasvikset.
  8. Kiehauta ja lisää kuohukerma.
  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä n. 10 minuuttia, maista ja mausta lisää jos tarve.
  10. Tarjoile keitto ruiskrutonkien kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

bataattikeitto
Kasvissosekeitto paahdetuista kasviksista
Suussa sulava kasviskeitto joka sopii sekä juhlaan että arkeen.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2kpl Bataattia, isoa
1/4kpl Kukkakaalia
1kpl Fenkoli, pieni
8kpl Valkosipulinkynttä
3rkl Oliiviöljyä
5dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
4dl Kuohukermaa
Kuivattua timjamia
Savupaprika
Suola
Mustapippuri
Ruiskrutongit:
3 palaa Ruisleipää
2rkl Oliiviöljyä

Ohjeet

  1. Kuori ja paloittele kasvikset, paitsi valkosipulinkynnet jotka paahdetaan kokonaisina.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille.
  3. Ripottele kasvisten päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa n. 40 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Valmista ruiskrutongit. Viipaloi ruisleivät pieniksi kuutioiksi.
  6. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle öljy sekä ruisleipäpalat. Paahda kunnes leipäpalat ovat rapeita.
  7. Ota kypsät kasvikset uunista ja nosta ne kattilaan. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemi ja soseuta kasvikset.
  8. Kiehauta ja lisää kuohukerma.
  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä n. 10 minuuttia, maista ja mausta lisää jos tarve.
  10. Tarjoile keitto ruiskrutonkien kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.