Paras linssikeitto

Kategoriat

Vaikeusaste

Kermainen linssikeitto ja juustoiset pestoleivät

Aivan mahtava keitto, joka sopii alkuruoaksi tai pääruoaksi. Tarjoile basilikan sekä ranskankerman ja vastapaistetun pestoleivän kanssa. #villinävegeen #kasvisreseptit
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Aivan mahtava keitto, joka sopii alkuruoaksi tai pääruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Linssikeitto
5kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Sipuli
2rkl Ruokaöljyä
1rkl Sipulijauhetta
2rkl Kuivattua timjamia
2rkl Mustapippuria
0,5rkl Paprikamaustetta
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
400g Tomaattimurskaa
4dl Punaisia linssejä, esikeitettyjä
1rkl Valkoviinietikkaa
1tl Ruskeaa sokeria
2dl Ruokakermaa
Tarjoiluun:
Tuoretta basilikaa
Ranskankermaa
Juustoiset pestoleivät:
4palaa Täysjyväleipää
4rkl Pestoa
200g Juustoraastetta
  1. Lämmitä kattilassa öljy ja lisää sipulit, kuullota niitä hetki.
  2. Lisää kattilaan mausteet ja sekoittele muutama minuutti.
  3. Lisää kattilaan kasvisliemikuutio ja vesi.
  4. Lisää kattilaan tomaattimurska, etikka, sokeri ja kerma.
  5. Kiehauta ja anna porista miedolla lämmöllä n. 15–20 minuuttia.
  6. Valmistele leivät. Levitä jokaiselle leivälle 1 rkl pestoa ja ripottele päälle juustoraaste.
  7. Paahda grillivastuksen alla n. 5 minuuttia.
  8. Lisää lopuksi keittoon linssit, kiehauta ja tarjoile basilikan sekä ranskankerman kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kermainen linssikeitto ja juustoiset pestoleivät

Aivan mahtava keitto, joka sopii alkuruoaksi tai pääruoaksi. Tarjoile basilikan sekä ranskankerman ja vastapaistetun pestoleivän kanssa. #villinävegeen #kasvisreseptit
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Aivan mahtava keitto, joka sopii alkuruoaksi tai pääruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Linssikeitto
5kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Sipuli
2rkl Ruokaöljyä
1rkl Sipulijauhetta
2rkl Kuivattua timjamia
2rkl Mustapippuria
0,5rkl Paprikamaustetta
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
400g Tomaattimurskaa
4dl Punaisia linssejä, esikeitettyjä
1rkl Valkoviinietikkaa
1tl Ruskeaa sokeria
2dl Ruokakermaa
Tarjoiluun:
Tuoretta basilikaa
Ranskankermaa
Juustoiset pestoleivät:
4palaa Täysjyväleipää
4rkl Pestoa
200g Juustoraastetta
  1. Lämmitä kattilassa öljy ja lisää sipulit, kuullota niitä hetki.
  2. Lisää kattilaan mausteet ja sekoittele muutama minuutti.
  3. Lisää kattilaan kasvisliemikuutio ja vesi.
  4. Lisää kattilaan tomaattimurska, etikka, sokeri ja kerma.
  5. Kiehauta ja anna porista miedolla lämmöllä n. 15–20 minuuttia.
  6. Valmistele leivät. Levitä jokaiselle leivälle 1 rkl pestoa ja ripottele päälle juustoraaste.
  7. Paahda grillivastuksen alla n. 5 minuuttia.
  8. Lisää lopuksi keittoon linssit, kiehauta ja tarjoile basilikan sekä ranskankerman kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Paras linssikeitto
Kermainen linssikeitto ja juustoiset pestoleivät
Aivan mahtava keitto, joka sopii alkuruoaksi tai pääruoaksi. Tarjoile basilikan sekä ranskankerman ja vastapaistetun pestoleivän kanssa. #villinävegeen #kasvisreseptit
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Linssikeitto
5kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Sipuli
2rkl Ruokaöljyä
1rkl Sipulijauhetta
2rkl Kuivattua timjamia
2rkl Mustapippuria
0,5rkl Paprikamaustetta
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
400g Tomaattimurskaa
4dl Punaisia linssejä, esikeitettyjä
1rkl Valkoviinietikkaa
1tl Ruskeaa sokeria
2dl Ruokakermaa
Tarjoiluun:
Tuoretta basilikaa
Ranskankermaa
Juustoiset pestoleivät:
4palaa Täysjyväleipää
4rkl Pestoa
200g Juustoraastetta

Ohjeet

  1. Lämmitä kattilassa öljy ja lisää sipulit, kuullota niitä hetki.
  2. Lisää kattilaan mausteet ja sekoittele muutama minuutti.
  3. Lisää kattilaan kasvisliemikuutio ja vesi.
  4. Lisää kattilaan tomaattimurska, etikka, sokeri ja kerma.
  5. Kiehauta ja anna porista miedolla lämmöllä n. 15–20 minuuttia.
  6. Valmistele leivät. Levitä jokaiselle leivälle 1 rkl pestoa ja ripottele päälle juustoraaste.
  7. Paahda grillivastuksen alla n. 5 minuuttia.
  8. Lisää lopuksi keittoon linssit, kiehauta ja tarjoile basilikan sekä ranskankerman kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi