Kasvisreseptit

Kesäinen bulgursalaatti

Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.
(0)
(185)
Tulosta
100gBulgur
1pktIsoja valkoisia papuja (esikeitettyjä)
200gPorkkanaa, suikaleina
100gPalsternakkaa, suikaleina
100gNaurista, suikaleina
100gParsaa
50g Herneenpalkoa
200gKirsikkatomaattia
100gPunaista paprikaa
50gPersiljaa
50gRetiisiä
Herneenversoja
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
  1. Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
  2. Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
  3. Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
BH
:Björn Helsing
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.