Kesäinen bulgursalaatti

Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ruokaisa salaatti täynnä terveellisiä juureksia.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

100g Bulgur
1pkt Isoja valkoisia papuja (esikeitettyjä)
200g Porkkanaa, suikaleina
100g Palsternakkaa, suikaleina
100g Naurista, suikaleina
100g Parsaa
50g Herneenpalkoa
200g Kirsikkatomaattia
100g Punaista paprikaa
50g Persiljaa
50g Retiisiä
Herneenversoja
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
  1. Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
  2. Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
  3. Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kesäinen bulgursalaatti

Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ruokaisa salaatti täynnä terveellisiä juureksia.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

100g Bulgur
1pkt Isoja valkoisia papuja (esikeitettyjä)
200g Porkkanaa, suikaleina
100g Palsternakkaa, suikaleina
100g Naurista, suikaleina
100g Parsaa
50g Herneenpalkoa
200g Kirsikkatomaattia
100g Punaista paprikaa
50g Persiljaa
50g Retiisiä
Herneenversoja
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
  1. Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
  2. Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
  3. Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kesäinen bulgursalaatti
Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

100g Bulgur
1pkt Isoja valkoisia papuja (esikeitettyjä)
200g Porkkanaa, suikaleina
100g Palsternakkaa, suikaleina
100g Naurista, suikaleina
100g Parsaa
50g Herneenpalkoa
200g Kirsikkatomaattia
100g Punaista paprikaa
50g Persiljaa
50g Retiisiä
Herneenversoja
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria

Ohjeet

  1. Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
  2. Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
  3. Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!