Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäkeitto

Kesäkeittoa kannattaa tehdä iso satsi koska maku vain paranee säilyttäessä seuraavaan päivään.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Valmista kesäkeitto tuoreista kauden kasviksista.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

800g Perunaa
300g Porkkanaa
300g Naurista
200g Palsternakkaa
100g Purjoa
1kpl Kukkakaali
1kpl Parsakaali
100g Herneistä
2dl Kermaa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä
  1. Kuori ja kuutioi perunat, juurekset ja muut vihannekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi purjo.
  3. Laita vihannekset, peruna, sipuli ja purjo kattilaan ja lisää kasvisliemi ja maustepippuri.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat kypsyvät. Lisää kukkakaali, parsakaali, herneet ja ne hienonnetut yrtit.
  5. Lisää myös kerma ja anna kiehua hiljalleen pienen hetken.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna seistä ja vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäkeitto

Kesäkeittoa kannattaa tehdä iso satsi koska maku vain paranee säilyttäessä seuraavaan päivään.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Valmista kesäkeitto tuoreista kauden kasviksista.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

800g Perunaa
300g Porkkanaa
300g Naurista
200g Palsternakkaa
100g Purjoa
1kpl Kukkakaali
1kpl Parsakaali
100g Herneistä
2dl Kermaa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä
  1. Kuori ja kuutioi perunat, juurekset ja muut vihannekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi purjo.
  3. Laita vihannekset, peruna, sipuli ja purjo kattilaan ja lisää kasvisliemi ja maustepippuri.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat kypsyvät. Lisää kukkakaali, parsakaali, herneet ja ne hienonnetut yrtit.
  5. Lisää myös kerma ja anna kiehua hiljalleen pienen hetken.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna seistä ja vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kesäkeitto
Kesäkeittoa kannattaa tehdä iso satsi koska maku vain paranee säilyttäessä seuraavaan päivään.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

800g Perunaa
300g Porkkanaa
300g Naurista
200g Palsternakkaa
100g Purjoa
1kpl Kukkakaali
1kpl Parsakaali
100g Herneistä
2dl Kermaa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä

Ohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat, juurekset ja muut vihannekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi purjo.
  3. Laita vihannekset, peruna, sipuli ja purjo kattilaan ja lisää kasvisliemi ja maustepippuri.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat kypsyvät. Lisää kukkakaali, parsakaali, herneet ja ne hienonnetut yrtit.
  5. Lisää myös kerma ja anna kiehua hiljalleen pienen hetken.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna seistä ja vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider