Kesäkurpitsalasagne

Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäkurpitsalasagne

Punaisilla linsseillä ja sienillä lasagnesta tulee proteiinirikas, juusto ja creme fraiche tekevät siitä ihanan kermaisan.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kokonaan vegetaarinen lasagne jonka helposti saa myös vegaaniseksi.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Kesäkurpitsa
150g Lasagnelevyjä
2dl Punaisia linssejä
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Punasipulia
2kpl Valkosipulikynttä
200g Herkkusieniä
500ml Tomaattimurskaa
80g Babypinaattia
1,5tl Yrttisuolaa
2tl Oreganoa
2tl Timjania
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
2dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanista juustoa
200g Creme fraiche, tässä käytetty havre fraiche
Tuoretta basilikaa koristeluun
Tomaattikastike
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä linssit 5-10 minuuttia.
  3. Hakkaa punasipuli ja kuullosta paistinpannussa oliiviöljyn kanssa.
  4. Purista valkosipuli joukkoon.
  5. Leikkaa herkkusienet paloiksi ja laita paistinpannuun.
  6. Paista muutaman minuutin.
  7. Lisää tomaattimurska ja babypinaatti.
  8. Mausta yrttisuolalla, oreganolla, timjamilla, mustapippurilla ja chilillä.
  9. Anna hautua hetken.
Juustokastike
  1. Raasta juusto ja laita kattilaan yhdessä creme fraichen kanssa.
  2. Sulata paksuksi juustokastikkeeksi.
  3. Huuhtele sillä aikaa kesäkurpitsa ja höylää pitkiä viipaleita juustohöylällä.
Asettele valmiiksi
  1. Levitä uunivuoan pohjalle kerros tomaattikastiketta, vuoka n. 25x25 cm.
  2. Laita seuraavaksi muutama lusikallinen juustokastiketta ja sen jälkeen kesäkurpitsaviipaleita ja lasagnelevyjä.
  3. Levitä tomaattikastiketta lasagnelevyille ja kerrosta juustokastikkeella, kesäkurpitsalla ja lasagnelevyillä 2-3 kertaa, riippuen vuokasi koosta.
  4. Jotta lasagnelle ei tulisi kova pinta niin jätä viimeisellä kierroksella lasagnelevyt pois, lopetat tomaattikastikkeen ja muutaman lusikallisen juustokastikkeen kanssa kesäkurpitsa viipaleiden päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 35-40 minuuttia.
  6. Anna hetken seistä ennen tarjoilua.
  7. Koristele tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäkurpitsalasagne

Punaisilla linsseillä ja sienillä lasagnesta tulee proteiinirikas, juusto ja creme fraiche tekevät siitä ihanan kermaisan.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kokonaan vegetaarinen lasagne jonka helposti saa myös vegaaniseksi.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Kesäkurpitsa
150g Lasagnelevyjä
2dl Punaisia linssejä
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Punasipulia
2kpl Valkosipulikynttä
200g Herkkusieniä
500ml Tomaattimurskaa
80g Babypinaattia
1,5tl Yrttisuolaa
2tl Oreganoa
2tl Timjania
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
2dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanista juustoa
200g Creme fraiche, tässä käytetty havre fraiche
Tuoretta basilikaa koristeluun
Tomaattikastike
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä linssit 5-10 minuuttia.
  3. Hakkaa punasipuli ja kuullosta paistinpannussa oliiviöljyn kanssa.
  4. Purista valkosipuli joukkoon.
  5. Leikkaa herkkusienet paloiksi ja laita paistinpannuun.
  6. Paista muutaman minuutin.
  7. Lisää tomaattimurska ja babypinaatti.
  8. Mausta yrttisuolalla, oreganolla, timjamilla, mustapippurilla ja chilillä.
  9. Anna hautua hetken.
Juustokastike
  1. Raasta juusto ja laita kattilaan yhdessä creme fraichen kanssa.
  2. Sulata paksuksi juustokastikkeeksi.
  3. Huuhtele sillä aikaa kesäkurpitsa ja höylää pitkiä viipaleita juustohöylällä.
Asettele valmiiksi
  1. Levitä uunivuoan pohjalle kerros tomaattikastiketta, vuoka n. 25x25 cm.
  2. Laita seuraavaksi muutama lusikallinen juustokastiketta ja sen jälkeen kesäkurpitsaviipaleita ja lasagnelevyjä.
  3. Levitä tomaattikastiketta lasagnelevyille ja kerrosta juustokastikkeella, kesäkurpitsalla ja lasagnelevyillä 2-3 kertaa, riippuen vuokasi koosta.
  4. Jotta lasagnelle ei tulisi kova pinta niin jätä viimeisellä kierroksella lasagnelevyt pois, lopetat tomaattikastikkeen ja muutaman lusikallisen juustokastikkeen kanssa kesäkurpitsa viipaleiden päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 35-40 minuuttia.
  6. Anna hetken seistä ennen tarjoilua.
  7. Koristele tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kesäkurpitsalasagne
Kesäkurpitsalasagne
Punaisilla linsseillä ja sienillä lasagnesta tulee proteiinirikas, juusto ja creme fraiche tekevät siitä ihanan kermaisan.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1kpl Kesäkurpitsa
150g Lasagnelevyjä
2dl Punaisia linssejä
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Punasipulia
2kpl Valkosipulikynttä
200g Herkkusieniä
500ml Tomaattimurskaa
80g Babypinaattia
1,5tl Yrttisuolaa
2tl Oreganoa
2tl Timjania
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
2dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanista juustoa
200g Creme fraiche, tässä käytetty havre fraiche
Tuoretta basilikaa koristeluun

Ohjeet

Tomaattikastike
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä linssit 5-10 minuuttia.
  3. Hakkaa punasipuli ja kuullosta paistinpannussa oliiviöljyn kanssa.
  4. Purista valkosipuli joukkoon.
  5. Leikkaa herkkusienet paloiksi ja laita paistinpannuun.
  6. Paista muutaman minuutin.
  7. Lisää tomaattimurska ja babypinaatti.
  8. Mausta yrttisuolalla, oreganolla, timjamilla, mustapippurilla ja chilillä.
  9. Anna hautua hetken.
Juustokastike
  1. Raasta juusto ja laita kattilaan yhdessä creme fraichen kanssa.
  2. Sulata paksuksi juustokastikkeeksi.
  3. Huuhtele sillä aikaa kesäkurpitsa ja höylää pitkiä viipaleita juustohöylällä.
Asettele valmiiksi
  1. Levitä uunivuoan pohjalle kerros tomaattikastiketta, vuoka n. 25x25 cm.
  2. Laita seuraavaksi muutama lusikallinen juustokastiketta ja sen jälkeen kesäkurpitsaviipaleita ja lasagnelevyjä.
  3. Levitä tomaattikastiketta lasagnelevyille ja kerrosta juustokastikkeella, kesäkurpitsalla ja lasagnelevyillä 2-3 kertaa, riippuen vuokasi koosta.
  4. Jotta lasagnelle ei tulisi kova pinta niin jätä viimeisellä kierroksella lasagnelevyt pois, lopetat tomaattikastikkeen ja muutaman lusikallisen juustokastikkeen kanssa kesäkurpitsa viipaleiden päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 35-40 minuuttia.
  6. Anna hetken seistä ennen tarjoilua.
  7. Koristele tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton vispipuuro
Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton ja vegaaninen aamupala, välipala tai jälkiruoka.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!