Paras kesäpasta.

Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo ja nopea kesäruoka!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Spagettia
1pkt Buffalamozzarellaa
5kpl Valkosipulinkynttä
0,5dl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruuna, mehut ja kuori
1ruukku Basilikaa
Mustapippuria
Suolaa
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  2. Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
  3. Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
  4. Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
  5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  6. Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
  7. Tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo ja nopea kesäruoka!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Spagettia
1pkt Buffalamozzarellaa
5kpl Valkosipulinkynttä
0,5dl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruuna, mehut ja kuori
1ruukku Basilikaa
Mustapippuria
Suolaa
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  2. Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
  3. Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
  4. Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
  5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  6. Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
  7. Tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Paras kesäpasta.
Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Spagettia
1pkt Buffalamozzarellaa
5kpl Valkosipulinkynttä
0,5dl Oliiviöljyä
1/2kpl Sitruuna, mehut ja kuori
1ruukku Basilikaa
Mustapippuria
Suolaa

Ohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  2. Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
  3. Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
  4. Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
  5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  6. Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
  7. Tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider