Kuvattoman reseptin oletuskuva

Kurpitsacurry

Makea, mieto ja helposti valmistettava curry. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi kokeiluksi curryjen maailmaan. Voit pilkkoa jo etukäteen kurpitsan ja sipulit näin säästät aikaa kun itse ruoka pitäisi valmistaa. Kun käytät valmiita kypsiä papuja niin huuhtele niistä liemi pois. Tämä on myös edullinen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tässä on helppo ja mieto curry arkiruuaksi! Valmistukseen menee noin puoli tuntia ja tarvitset välineiksi yhden paistinpannun, mitat ja veitsen.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1/2kpl myskikurpitsa
4kpl valkosipulin kynttä
1kpl Sipuli
2rkl vaahterasiirappi
4rkl Curry
1/2tl Veylon kaneli
0,5-1tl Inkiväärijauhe
(1tl panang currytahna)
1ripaus Suolaa
1rkl kasvisliemijauhe
250g paseerattu tomaatti
2dl kookosmaito
1tlk kidney- tai valkopapua
  1. Kuori kurpitsa ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi eli kuinka pieninä paloina haluat ne syödä.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.
  3. Laita pannulle pilkotut kurpitsan palat ja sipulit.
  4. Anna hetki olla.
  5. Lisää tarvittaessa vettä etteivät pala.
  6. Lisää joukkoon curry, kaneli, inkiväärijauhe, suola ja kasvisliemijauhe sekä 3-4dl vettä.
  7. Anna muutama minuutti porista.
  8. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito sekä pavut.
  9. Keitä n. 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.
  10. Tarjoile riisin kera.

Kokkisi oli

MaikkikMaikkik

Testaa seuraavaksi

Kurpitsacurry

Makea, mieto ja helposti valmistettava curry. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi kokeiluksi curryjen maailmaan. Voit pilkkoa jo etukäteen kurpitsan ja sipulit näin säästät aikaa kun itse ruoka pitäisi valmistaa. Kun käytät valmiita kypsiä papuja niin huuhtele niistä liemi pois. Tämä on myös edullinen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tässä on helppo ja mieto curry arkiruuaksi! Valmistukseen menee noin puoli tuntia ja tarvitset välineiksi yhden paistinpannun, mitat ja veitsen.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1/2kpl myskikurpitsa
4kpl valkosipulin kynttä
1kpl Sipuli
2rkl vaahterasiirappi
4rkl Curry
1/2tl Veylon kaneli
0,5-1tl Inkiväärijauhe
(1tl panang currytahna)
1ripaus Suolaa
1rkl kasvisliemijauhe
250g paseerattu tomaatti
2dl kookosmaito
1tlk kidney- tai valkopapua
  1. Kuori kurpitsa ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi eli kuinka pieninä paloina haluat ne syödä.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.
  3. Laita pannulle pilkotut kurpitsan palat ja sipulit.
  4. Anna hetki olla.
  5. Lisää tarvittaessa vettä etteivät pala.
  6. Lisää joukkoon curry, kaneli, inkiväärijauhe, suola ja kasvisliemijauhe sekä 3-4dl vettä.
  7. Anna muutama minuutti porista.
  8. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito sekä pavut.
  9. Keitä n. 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.
  10. Tarjoile riisin kera.

Kokkisi oli

MaikkikMaikkik

Testaa seuraavaksi

Kuvattoman reseptin oletuskuva
Kurpitsacurry
Makea, mieto ja helposti valmistettava curry. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi kokeiluksi curryjen maailmaan. Voit pilkkoa jo etukäteen kurpitsan ja sipulit näin säästät aikaa kun itse ruoka pitäisi valmistaa. Kun käytät valmiita kypsiä papuja niin huuhtele niistä liemi pois. Tämä on myös edullinen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1/2kpl myskikurpitsa
4kpl valkosipulin kynttä
1kpl Sipuli
2rkl vaahterasiirappi
4rkl Curry
1/2tl Veylon kaneli
0,5-1tl Inkiväärijauhe
(1tl panang currytahna)
1ripaus Suolaa
1rkl kasvisliemijauhe
250g paseerattu tomaatti
2dl kookosmaito
1tlk kidney- tai valkopapua

Ohjeet

  1. Kuori kurpitsa ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi eli kuinka pieninä paloina haluat ne syödä.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.
  3. Laita pannulle pilkotut kurpitsan palat ja sipulit.
  4. Anna hetki olla.
  5. Lisää tarvittaessa vettä etteivät pala.
  6. Lisää joukkoon curry, kaneli, inkiväärijauhe, suola ja kasvisliemijauhe sekä 3-4dl vettä.
  7. Anna muutama minuutti porista.
  8. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito sekä pavut.
  9. Keitä n. 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.
  10. Tarjoile riisin kera.

Kokkisi oli

MaikkikMaikkik

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!