Kuvattoman reseptin oletuskuva

Kurpitsacurry

Makea, mieto ja helposti valmistettava curry. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi kokeiluksi curryjen maailmaan. Voit pilkkoa jo etukäteen kurpitsan ja sipulit näin säästät aikaa kun itse ruoka pitäisi valmistaa. Kun käytät valmiita kypsiä papuja niin huuhtele niistä liemi pois. Tämä on myös edullinen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tässä on helppo ja mieto curry arkiruuaksi! Valmistukseen menee noin puoli tuntia ja tarvitset välineiksi yhden paistinpannun, mitat ja veitsen.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1/2kpl myskikurpitsa
4kpl valkosipulin kynttä
1kpl Sipuli
2rkl vaahterasiirappi
4rkl Curry
1/2tl Veylon kaneli
0,5-1tl Inkiväärijauhe
(1tl panang currytahna)
1ripaus Suolaa
1rkl kasvisliemijauhe
250g paseerattu tomaatti
2dl kookosmaito
1tlk kidney- tai valkopapua
  1. Kuori kurpitsa ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi eli kuinka pieninä paloina haluat ne syödä.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.
  3. Laita pannulle pilkotut kurpitsan palat ja sipulit.
  4. Anna hetki olla.
  5. Lisää tarvittaessa vettä etteivät pala.
  6. Lisää joukkoon curry, kaneli, inkiväärijauhe, suola ja kasvisliemijauhe sekä 3-4dl vettä.
  7. Anna muutama minuutti porista.
  8. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito sekä pavut.
  9. Keitä n. 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.
  10. Tarjoile riisin kera.

Kokkisi oli

MaikkikMaikkik

Testaa seuraavaksi

Kurpitsacurry

Makea, mieto ja helposti valmistettava curry. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi kokeiluksi curryjen maailmaan. Voit pilkkoa jo etukäteen kurpitsan ja sipulit näin säästät aikaa kun itse ruoka pitäisi valmistaa. Kun käytät valmiita kypsiä papuja niin huuhtele niistä liemi pois. Tämä on myös edullinen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tässä on helppo ja mieto curry arkiruuaksi! Valmistukseen menee noin puoli tuntia ja tarvitset välineiksi yhden paistinpannun, mitat ja veitsen.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1/2kpl myskikurpitsa
4kpl valkosipulin kynttä
1kpl Sipuli
2rkl vaahterasiirappi
4rkl Curry
1/2tl Veylon kaneli
0,5-1tl Inkiväärijauhe
(1tl panang currytahna)
1ripaus Suolaa
1rkl kasvisliemijauhe
250g paseerattu tomaatti
2dl kookosmaito
1tlk kidney- tai valkopapua
  1. Kuori kurpitsa ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi eli kuinka pieninä paloina haluat ne syödä.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.
  3. Laita pannulle pilkotut kurpitsan palat ja sipulit.
  4. Anna hetki olla.
  5. Lisää tarvittaessa vettä etteivät pala.
  6. Lisää joukkoon curry, kaneli, inkiväärijauhe, suola ja kasvisliemijauhe sekä 3-4dl vettä.
  7. Anna muutama minuutti porista.
  8. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito sekä pavut.
  9. Keitä n. 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.
  10. Tarjoile riisin kera.

Kokkisi oli

MaikkikMaikkik

Testaa seuraavaksi

Kuvattoman reseptin oletuskuva
Kurpitsacurry
Makea, mieto ja helposti valmistettava curry. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi kokeiluksi curryjen maailmaan. Voit pilkkoa jo etukäteen kurpitsan ja sipulit näin säästät aikaa kun itse ruoka pitäisi valmistaa. Kun käytät valmiita kypsiä papuja niin huuhtele niistä liemi pois. Tämä on myös edullinen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1/2kpl myskikurpitsa
4kpl valkosipulin kynttä
1kpl Sipuli
2rkl vaahterasiirappi
4rkl Curry
1/2tl Veylon kaneli
0,5-1tl Inkiväärijauhe
(1tl panang currytahna)
1ripaus Suolaa
1rkl kasvisliemijauhe
250g paseerattu tomaatti
2dl kookosmaito
1tlk kidney- tai valkopapua

Ohjeet

  1. Kuori kurpitsa ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi eli kuinka pieninä paloina haluat ne syödä.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.
  3. Laita pannulle pilkotut kurpitsan palat ja sipulit.
  4. Anna hetki olla.
  5. Lisää tarvittaessa vettä etteivät pala.
  6. Lisää joukkoon curry, kaneli, inkiväärijauhe, suola ja kasvisliemijauhe sekä 3-4dl vettä.
  7. Anna muutama minuutti porista.
  8. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito sekä pavut.
  9. Keitä n. 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.
  10. Tarjoile riisin kera.

Kokkisi oli

MaikkikMaikkik

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!