Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi

Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattari kypsyy nopeasti, on ravitsevaa ja täyttävää – yllättävän edullisen hintansa lisäksi. Sen maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tattarin maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Tattari
2dl tattarisuurimoita
5dl Kasvislientä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
400g villisieniä (kuvassa kehnäsientä)
8rkl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2tl Tuoretta timjamia
ripaus Lakritsijauhetta
ripaus Chilihiutaleita
1dl Valkoviiniä
2dl Kasvislientä
1pss Pakasteherneitä
Tattari
  1. Keitä tattari merisuolavedessä 12 minuutin ajan, ota pois liedeltä ja jätä kypsymään kattilaan, kannen alle, ilman hellan lämpöä vartiksi.
  2. Sekoita joukkoon rakuuna ja mustapippuri.
Sienet
  1. Murskaa valkosipuli ja hienonna timjami.
  2. Ruskista sienet öljyssä, kuumalla pannulla ja lisää mausteet. Laita hyvin pieni ripaus lakritsijauhetta.
  3. Anna kypsyä muutaman minuutin ja lisää joukkoon valkoviini.
  4. Anna kiehahtaa kasaan, selkeästi ja lisää joukkoon kasvislientä.
  5. Keitä taas kasaan kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon pakasteherneet.
  6. Anna kypsyä viitisen minuuttia ja tarjoa keitetyn tattarin kera.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattari kypsyy nopeasti, on ravitsevaa ja täyttävää – yllättävän edullisen hintansa lisäksi. Sen maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tattarin maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Tattari
2dl tattarisuurimoita
5dl Kasvislientä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
400g villisieniä (kuvassa kehnäsientä)
8rkl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2tl Tuoretta timjamia
ripaus Lakritsijauhetta
ripaus Chilihiutaleita
1dl Valkoviiniä
2dl Kasvislientä
1pss Pakasteherneitä
Tattari
  1. Keitä tattari merisuolavedessä 12 minuutin ajan, ota pois liedeltä ja jätä kypsymään kattilaan, kannen alle, ilman hellan lämpöä vartiksi.
  2. Sekoita joukkoon rakuuna ja mustapippuri.
Sienet
  1. Murskaa valkosipuli ja hienonna timjami.
  2. Ruskista sienet öljyssä, kuumalla pannulla ja lisää mausteet. Laita hyvin pieni ripaus lakritsijauhetta.
  3. Anna kypsyä muutaman minuutin ja lisää joukkoon valkoviini.
  4. Anna kiehahtaa kasaan, selkeästi ja lisää joukkoon kasvislientä.
  5. Keitä taas kasaan kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon pakasteherneet.
  6. Anna kypsyä viitisen minuuttia ja tarjoa keitetyn tattarin kera.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria
Tattari kypsyy nopeasti, on ravitsevaa ja täyttävää – yllättävän edullisen hintansa lisäksi. Sen maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Tattari
2dl tattarisuurimoita
5dl Kasvislientä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
400g villisieniä (kuvassa kehnäsientä)
8rkl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2tl Tuoretta timjamia
ripaus Lakritsijauhetta
ripaus Chilihiutaleita
1dl Valkoviiniä
2dl Kasvislientä
1pss Pakasteherneitä

Ohjeet

Tattari
  1. Keitä tattari merisuolavedessä 12 minuutin ajan, ota pois liedeltä ja jätä kypsymään kattilaan, kannen alle, ilman hellan lämpöä vartiksi.
  2. Sekoita joukkoon rakuuna ja mustapippuri.
Sienet
  1. Murskaa valkosipuli ja hienonna timjami.
  2. Ruskista sienet öljyssä, kuumalla pannulla ja lisää mausteet. Laita hyvin pieni ripaus lakritsijauhetta.
  3. Anna kypsyä muutaman minuutin ja lisää joukkoon valkoviini.
  4. Anna kiehahtaa kasaan, selkeästi ja lisää joukkoon kasvislientä.
  5. Keitä taas kasaan kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon pakasteherneet.
  6. Anna kypsyä viitisen minuuttia ja tarjoa keitetyn tattarin kera.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie