Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi

Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattari kypsyy nopeasti, on ravitsevaa ja täyttävää – yllättävän edullisen hintansa lisäksi. Sen maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tattarin maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Tattari
2dl tattarisuurimoita
5dl Kasvislientä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
400g villisieniä (kuvassa kehnäsientä)
8rkl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2tl Tuoretta timjamia
ripaus Lakritsijauhetta
ripaus Chilihiutaleita
1dl Valkoviiniä
2dl Kasvislientä
1pss Pakasteherneitä
Tattari
  1. Keitä tattari merisuolavedessä 12 minuutin ajan, ota pois liedeltä ja jätä kypsymään kattilaan, kannen alle, ilman hellan lämpöä vartiksi.
  2. Sekoita joukkoon rakuuna ja mustapippuri.
Sienet
  1. Murskaa valkosipuli ja hienonna timjami.
  2. Ruskista sienet öljyssä, kuumalla pannulla ja lisää mausteet. Laita hyvin pieni ripaus lakritsijauhetta.
  3. Anna kypsyä muutaman minuutin ja lisää joukkoon valkoviini.
  4. Anna kiehahtaa kasaan, selkeästi ja lisää joukkoon kasvislientä.
  5. Keitä taas kasaan kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon pakasteherneet.
  6. Anna kypsyä viitisen minuuttia ja tarjoa keitetyn tattarin kera.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattari kypsyy nopeasti, on ravitsevaa ja täyttävää – yllättävän edullisen hintansa lisäksi. Sen maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tattarin maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Tattari
2dl tattarisuurimoita
5dl Kasvislientä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
400g villisieniä (kuvassa kehnäsientä)
8rkl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2tl Tuoretta timjamia
ripaus Lakritsijauhetta
ripaus Chilihiutaleita
1dl Valkoviiniä
2dl Kasvislientä
1pss Pakasteherneitä
Tattari
  1. Keitä tattari merisuolavedessä 12 minuutin ajan, ota pois liedeltä ja jätä kypsymään kattilaan, kannen alle, ilman hellan lämpöä vartiksi.
  2. Sekoita joukkoon rakuuna ja mustapippuri.
Sienet
  1. Murskaa valkosipuli ja hienonna timjami.
  2. Ruskista sienet öljyssä, kuumalla pannulla ja lisää mausteet. Laita hyvin pieni ripaus lakritsijauhetta.
  3. Anna kypsyä muutaman minuutin ja lisää joukkoon valkoviini.
  4. Anna kiehahtaa kasaan, selkeästi ja lisää joukkoon kasvislientä.
  5. Keitä taas kasaan kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon pakasteherneet.
  6. Anna kypsyä viitisen minuuttia ja tarjoa keitetyn tattarin kera.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria
Tattari kypsyy nopeasti, on ravitsevaa ja täyttävää – yllättävän edullisen hintansa lisäksi. Sen maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Tattari
2dl tattarisuurimoita
5dl Kasvislientä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
400g villisieniä (kuvassa kehnäsientä)
8rkl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2tl Tuoretta timjamia
ripaus Lakritsijauhetta
ripaus Chilihiutaleita
1dl Valkoviiniä
2dl Kasvislientä
1pss Pakasteherneitä

Ohjeet

Tattari
  1. Keitä tattari merisuolavedessä 12 minuutin ajan, ota pois liedeltä ja jätä kypsymään kattilaan, kannen alle, ilman hellan lämpöä vartiksi.
  2. Sekoita joukkoon rakuuna ja mustapippuri.
Sienet
  1. Murskaa valkosipuli ja hienonna timjami.
  2. Ruskista sienet öljyssä, kuumalla pannulla ja lisää mausteet. Laita hyvin pieni ripaus lakritsijauhetta.
  3. Anna kypsyä muutaman minuutin ja lisää joukkoon valkoviini.
  4. Anna kiehahtaa kasaan, selkeästi ja lisää joukkoon kasvislientä.
  5. Keitä taas kasaan kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon pakasteherneet.
  6. Anna kypsyä viitisen minuuttia ja tarjoa keitetyn tattarin kera.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!