Lehtikaalipannari (myös gluteeniton)

Kokeilin tehdä tätä pannaria soijajauhoilla ja soijamaidolla. Tuli tosi maukasta, mutta tarttui hieman uunipellille.Suosittelen käyttämään leivinpaperia soija-versiolle, yhtä lämpimästi miten suosittelen ”ei- paperin käyttöä” vehnäjauho-versiolle ihanan rapean reunan vuoksi.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopea välipala, iltapala ja miksei koko ateria, yhdistettynä salaatin kanssa. Tästä saat rautaa ja paljon muuta hyvää keholle. Ja lapset vihdoin suost

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3kpl Kananmuna
1tl Suolaa
5 dl vehnäjauhoa (tai soijajauhoa)
7dl maitoa (tai soijamaitoa)
250g Lehtikaalia
100 g fetajuustoa (tai vastaavaa salaattijuustoa)
2 rkl Öljyä
2dl Kuohukermaa
1dl smetanaa
  1. Sekoita kananmunat, suola, jauhot ja maito kulhossa ja anna seisoa sen aikaa kun teet täytteen.
  2. Pese ja valuta lehtikaali. Pilko se pieniksi suikaleiksi. Paista pannulla muutama minuutti, sen verran, että lehtikaali hieman pehmenee ja väri muuttuu ruohonvihreäksi. Anna jäähtyä hieman.
  3. Pilko fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
  4. Esilämmitä uuni 225°.
  5. Kuumenna öljy vuoassa uunissa.
  6. Sekoita lehtikaali ja fetajuusto taikinaan ja kaada taikina kuuman öljyn päälle.
  7. Paista uunissa puoli tuntia.
  8. Kaada pannarin päälle kermaa ja laitaa takaisin uuniin pariksi minuutiksi, niin että kermaa imeytyy.
  9. Levitä smetanaa päälle ja tarjoa vihreäsalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Lehtikaalipannari (myös gluteeniton)

Kokeilin tehdä tätä pannaria soijajauhoilla ja soijamaidolla. Tuli tosi maukasta, mutta tarttui hieman uunipellille.Suosittelen käyttämään leivinpaperia soija-versiolle, yhtä lämpimästi miten suosittelen ”ei- paperin käyttöä” vehnäjauho-versiolle ihanan rapean reunan vuoksi.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopea välipala, iltapala ja miksei koko ateria, yhdistettynä salaatin kanssa. Tästä saat rautaa ja paljon muuta hyvää keholle. Ja lapset vihdoin suost

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3kpl Kananmuna
1tl Suolaa
5 dl vehnäjauhoa (tai soijajauhoa)
7dl maitoa (tai soijamaitoa)
250g Lehtikaalia
100 g fetajuustoa (tai vastaavaa salaattijuustoa)
2 rkl Öljyä
2dl Kuohukermaa
1dl smetanaa
  1. Sekoita kananmunat, suola, jauhot ja maito kulhossa ja anna seisoa sen aikaa kun teet täytteen.
  2. Pese ja valuta lehtikaali. Pilko se pieniksi suikaleiksi. Paista pannulla muutama minuutti, sen verran, että lehtikaali hieman pehmenee ja väri muuttuu ruohonvihreäksi. Anna jäähtyä hieman.
  3. Pilko fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
  4. Esilämmitä uuni 225°.
  5. Kuumenna öljy vuoassa uunissa.
  6. Sekoita lehtikaali ja fetajuusto taikinaan ja kaada taikina kuuman öljyn päälle.
  7. Paista uunissa puoli tuntia.
  8. Kaada pannarin päälle kermaa ja laitaa takaisin uuniin pariksi minuutiksi, niin että kermaa imeytyy.
  9. Levitä smetanaa päälle ja tarjoa vihreäsalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Lehtikaalipannari (myös gluteeniton)
Kokeilin tehdä tätä pannaria soijajauhoilla ja soijamaidolla. Tuli tosi maukasta, mutta tarttui hieman uunipellille.Suosittelen käyttämään leivinpaperia soija-versiolle, yhtä lämpimästi miten suosittelen ”ei- paperin käyttöä” vehnäjauho-versiolle ihanan rapean reunan vuoksi.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

3kpl Kananmuna
1tl Suolaa
5 dl vehnäjauhoa (tai soijajauhoa)
7dl maitoa (tai soijamaitoa)
250g Lehtikaalia
100 g fetajuustoa (tai vastaavaa salaattijuustoa)
2 rkl Öljyä
2dl Kuohukermaa
1dl smetanaa

Ohjeet

  1. Sekoita kananmunat, suola, jauhot ja maito kulhossa ja anna seisoa sen aikaa kun teet täytteen.
  2. Pese ja valuta lehtikaali. Pilko se pieniksi suikaleiksi. Paista pannulla muutama minuutti, sen verran, että lehtikaali hieman pehmenee ja väri muuttuu ruohonvihreäksi. Anna jäähtyä hieman.
  3. Pilko fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
  4. Esilämmitä uuni 225°.
  5. Kuumenna öljy vuoassa uunissa.
  6. Sekoita lehtikaali ja fetajuusto taikinaan ja kaada taikina kuuman öljyn päälle.
  7. Paista uunissa puoli tuntia.
  8. Kaada pannarin päälle kermaa ja laitaa takaisin uuniin pariksi minuutiksi, niin että kermaa imeytyy.
  9. Levitä smetanaa päälle ja tarjoa vihreäsalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla