Lehtikaalipannari (myös gluteeniton)

Kokeilin tehdä tätä pannaria soijajauhoilla ja soijamaidolla. Tuli tosi maukasta, mutta tarttui hieman uunipellille.Suosittelen käyttämään leivinpaperia soija-versiolle, yhtä lämpimästi miten suosittelen ”ei- paperin käyttöä” vehnäjauho-versiolle ihanan rapean reunan vuoksi.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopea välipala, iltapala ja miksei koko ateria, yhdistettynä salaatin kanssa. Tästä saat rautaa ja paljon muuta hyvää keholle. Ja lapset vihdoin suost

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3kpl Kananmuna
1tl Suolaa
5 dl vehnäjauhoa (tai soijajauhoa)
7dl maitoa (tai soijamaitoa)
250g Lehtikaalia
100 g fetajuustoa (tai vastaavaa salaattijuustoa)
2 rkl Öljyä
2dl Kuohukermaa
1dl smetanaa
  1. Sekoita kananmunat, suola, jauhot ja maito kulhossa ja anna seisoa sen aikaa kun teet täytteen.
  2. Pese ja valuta lehtikaali. Pilko se pieniksi suikaleiksi. Paista pannulla muutama minuutti, sen verran, että lehtikaali hieman pehmenee ja väri muuttuu ruohonvihreäksi. Anna jäähtyä hieman.
  3. Pilko fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
  4. Esilämmitä uuni 225°.
  5. Kuumenna öljy vuoassa uunissa.
  6. Sekoita lehtikaali ja fetajuusto taikinaan ja kaada taikina kuuman öljyn päälle.
  7. Paista uunissa puoli tuntia.
  8. Kaada pannarin päälle kermaa ja laitaa takaisin uuniin pariksi minuutiksi, niin että kermaa imeytyy.
  9. Levitä smetanaa päälle ja tarjoa vihreäsalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Lehtikaalipannari (myös gluteeniton)

Kokeilin tehdä tätä pannaria soijajauhoilla ja soijamaidolla. Tuli tosi maukasta, mutta tarttui hieman uunipellille.Suosittelen käyttämään leivinpaperia soija-versiolle, yhtä lämpimästi miten suosittelen ”ei- paperin käyttöä” vehnäjauho-versiolle ihanan rapean reunan vuoksi.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopea välipala, iltapala ja miksei koko ateria, yhdistettynä salaatin kanssa. Tästä saat rautaa ja paljon muuta hyvää keholle. Ja lapset vihdoin suost

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3kpl Kananmuna
1tl Suolaa
5 dl vehnäjauhoa (tai soijajauhoa)
7dl maitoa (tai soijamaitoa)
250g Lehtikaalia
100 g fetajuustoa (tai vastaavaa salaattijuustoa)
2 rkl Öljyä
2dl Kuohukermaa
1dl smetanaa
  1. Sekoita kananmunat, suola, jauhot ja maito kulhossa ja anna seisoa sen aikaa kun teet täytteen.
  2. Pese ja valuta lehtikaali. Pilko se pieniksi suikaleiksi. Paista pannulla muutama minuutti, sen verran, että lehtikaali hieman pehmenee ja väri muuttuu ruohonvihreäksi. Anna jäähtyä hieman.
  3. Pilko fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
  4. Esilämmitä uuni 225°.
  5. Kuumenna öljy vuoassa uunissa.
  6. Sekoita lehtikaali ja fetajuusto taikinaan ja kaada taikina kuuman öljyn päälle.
  7. Paista uunissa puoli tuntia.
  8. Kaada pannarin päälle kermaa ja laitaa takaisin uuniin pariksi minuutiksi, niin että kermaa imeytyy.
  9. Levitä smetanaa päälle ja tarjoa vihreäsalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Lehtikaalipannari (myös gluteeniton)
Kokeilin tehdä tätä pannaria soijajauhoilla ja soijamaidolla. Tuli tosi maukasta, mutta tarttui hieman uunipellille.Suosittelen käyttämään leivinpaperia soija-versiolle, yhtä lämpimästi miten suosittelen ”ei- paperin käyttöä” vehnäjauho-versiolle ihanan rapean reunan vuoksi.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

3kpl Kananmuna
1tl Suolaa
5 dl vehnäjauhoa (tai soijajauhoa)
7dl maitoa (tai soijamaitoa)
250g Lehtikaalia
100 g fetajuustoa (tai vastaavaa salaattijuustoa)
2 rkl Öljyä
2dl Kuohukermaa
1dl smetanaa

Ohjeet

  1. Sekoita kananmunat, suola, jauhot ja maito kulhossa ja anna seisoa sen aikaa kun teet täytteen.
  2. Pese ja valuta lehtikaali. Pilko se pieniksi suikaleiksi. Paista pannulla muutama minuutti, sen verran, että lehtikaali hieman pehmenee ja väri muuttuu ruohonvihreäksi. Anna jäähtyä hieman.
  3. Pilko fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
  4. Esilämmitä uuni 225°.
  5. Kuumenna öljy vuoassa uunissa.
  6. Sekoita lehtikaali ja fetajuusto taikinaan ja kaada taikina kuuman öljyn päälle.
  7. Paista uunissa puoli tuntia.
  8. Kaada pannarin päälle kermaa ja laitaa takaisin uuniin pariksi minuutiksi, niin että kermaa imeytyy.
  9. Levitä smetanaa päälle ja tarjoa vihreäsalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

aaa
Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.