Kategoriat

Vaikeusaste

Marjacrumble eli murupaistos
Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Marjacrumble eli murupaistos
Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Marjacrumble eli murupaistos
Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä

Ohjeet

  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 1
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider