Marjacrumble eli murupaistos

Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Marjacrumble eli murupaistos

Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Marjacrumble eli murupaistos
Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä

Ohjeet

  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä