Kategoriat

Vaikeusaste

Marjacrumble eli murupaistos

Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Marjacrumble eli murupaistos

Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Marjacrumble eli murupaistos
Crumblet eli murupaistokset ovat helppoja valmistaa ja variaatioiden mahdollisuus on rajaton! Niihin voi käyttää monipuolisesta niin marjoja kuin hedelmiäkin. Omasta mielestäni crumble on parhaimmillaan hiukan happamista marjoista tehtynä – karviaisista tai herukoista. Myös happamat omenat toimivat.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g herukoita, mustikoita tai vadelmia (pakaste tai tuore)
1dl Ruokosokeria
3 rkl Perunajauhoja
Muruseos
100g Voita
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
3/4dl Ruokosokeria
1 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljajauhetta
2-3 rkl Vettä

Ohjeet

  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 22-24 cm).
  2. Sekoita kohmeisten marjojen joukkoon sokeri ja perunajauho.
  3. Levitä marjat vuokaan. Jos käytät tuoreita marjoja, ei perunajauhoja tarvitse käyttää.
  4. Nypi kuutioitu, kylmä voi vehnäjauhojen kanssa rouheaksi muruksi.
  5. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut loput kuivat aineet.
  6. Ripsi vettä lusikallinen kerrallaan jauhojen päälle ja huljuttele kulhoa, niin että taikinaan muodostuu isoja paakkuja.
  7. Kumoa taikinamuru marjojen päälle keoksi. Murua saa olla keskellä paksumpi kerros ja reunoilla ohuemmin.
  8. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia, kunnes paistos on kauniin värinen ja marjat hieman kiehuvat paistoksen reunoilla.
  9. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokkisi oli

Minna Rautio-PakasteMinna Rautio-Pakaste

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider