Kategoriat

Vaikeusaste

Moussaka

Moussaka on niitä ruokia, joita kannattaa tehdä reippaasti kerralla. Tämä vain paranee jääkaapissa ja uudelleen lämmitettäessä.
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Munakoisoa
1kpl Kesäkurpitsa
200g Keitettyä perunaa
1kpl Keltasipuli
1kpl Valkosipulinkynsi
1prk Murskattuja tomaatteja
1prk Punaisia linssejä, esikeitettyjä
1tl Pizzamaustetta
5dl Maitoa
Ruokaöljyä
Maizenaa suurustamiseen
Suolaa
Pippuria
Juustoraastetta
  1. Laita uuni 200 asteelle.
  2. Viipaloi munakoiso ja ripottele suolaa päälle, anna seistä n. 15 min jotta liika vesi vetäytyy pois.
  3. Viipaloi keitetty peruna ja kesäkurpitsa.
  4. Pilko sipuli ja valkosipuli, freesaa ne ruokaöljyssä.
  5. Lisää pizzamausta ja murskatut tomaatit.
  6. Anna kiehua hetken, mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Lisää viimeiseksi punaiset linssit.
  8. Keitä maito kattilassa, suurusta maizenalla. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  9. Laita joka toinen kerros vihanneksia ja toinen kerros kastiketta uunivuokaan. Laita päällimmäiseksi juustoraastetta.
  10. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile hyvän fetajuustosalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Moussaka

Moussaka on niitä ruokia, joita kannattaa tehdä reippaasti kerralla. Tämä vain paranee jääkaapissa ja uudelleen lämmitettäessä.
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Munakoisoa
1kpl Kesäkurpitsa
200g Keitettyä perunaa
1kpl Keltasipuli
1kpl Valkosipulinkynsi
1prk Murskattuja tomaatteja
1prk Punaisia linssejä, esikeitettyjä
1tl Pizzamaustetta
5dl Maitoa
Ruokaöljyä
Maizenaa suurustamiseen
Suolaa
Pippuria
Juustoraastetta
  1. Laita uuni 200 asteelle.
  2. Viipaloi munakoiso ja ripottele suolaa päälle, anna seistä n. 15 min jotta liika vesi vetäytyy pois.
  3. Viipaloi keitetty peruna ja kesäkurpitsa.
  4. Pilko sipuli ja valkosipuli, freesaa ne ruokaöljyssä.
  5. Lisää pizzamausta ja murskatut tomaatit.
  6. Anna kiehua hetken, mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Lisää viimeiseksi punaiset linssit.
  8. Keitä maito kattilassa, suurusta maizenalla. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  9. Laita joka toinen kerros vihanneksia ja toinen kerros kastiketta uunivuokaan. Laita päällimmäiseksi juustoraastetta.
  10. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile hyvän fetajuustosalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Moussaka
Moussaka on niitä ruokia, joita kannattaa tehdä reippaasti kerralla. Tämä vain paranee jääkaapissa ja uudelleen lämmitettäessä.
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2kpl Munakoisoa
1kpl Kesäkurpitsa
200g Keitettyä perunaa
1kpl Keltasipuli
1kpl Valkosipulinkynsi
1prk Murskattuja tomaatteja
1prk Punaisia linssejä, esikeitettyjä
1tl Pizzamaustetta
5dl Maitoa
Ruokaöljyä
Maizenaa suurustamiseen
Suolaa
Pippuria
Juustoraastetta

Ohjeet

  1. Laita uuni 200 asteelle.
  2. Viipaloi munakoiso ja ripottele suolaa päälle, anna seistä n. 15 min jotta liika vesi vetäytyy pois.
  3. Viipaloi keitetty peruna ja kesäkurpitsa.
  4. Pilko sipuli ja valkosipuli, freesaa ne ruokaöljyssä.
  5. Lisää pizzamausta ja murskatut tomaatit.
  6. Anna kiehua hetken, mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Lisää viimeiseksi punaiset linssit.
  8. Keitä maito kattilassa, suurusta maizenalla. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  9. Laita joka toinen kerros vihanneksia ja toinen kerros kastiketta uunivuokaan. Laita päällimmäiseksi juustoraastetta.
  10. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile hyvän fetajuustosalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider