
![]() |
Musta risotto herneiden ja pinaatin kera
Rakastan laadukasta mustaa riisiä. Käytin ohjeessa pohjoisitalialaista lajiketta, joka on täynnä makua – umamia. Se on kuulemma myös hyvin antioksidanttipitoista.
Tämä ruoka on täynnä makua - umamia nimittäin.
Risottopohja
Lisäksi:
|
Risottopohja
Lisää
|
![]() |
Musta risotto herneiden ja pinaatin kera
Rakastan laadukasta mustaa riisiä. Käytin ohjeessa pohjoisitalialaista lajiketta, joka on täynnä makua – umamia. Se on kuulemma myös hyvin antioksidanttipitoista.
Tämä ruoka on täynnä makua - umamia nimittäin.
|
![]() |

Musta risotto herneiden ja pinaatin kera
Rakastan laadukasta mustaa riisiä. Käytin ohjeessa pohjoisitalialaista lajiketta, joka on täynnä makua – umamia. Se on kuulemma myös hyvin antioksidanttipitoista.
Risottopohja
2dl | Mustaa riisiä |
1litra | Kasvislientä |
4kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Sellerin varsi |
Merisuolaa |
Mustapippuria myllystä |
Lisäksi:
4rkl | Kookosmannaa |
1rkl | Valkoviinietikkaa, laadukasta |
1/2pss | Pakasteherneitä |
1rasia | Pinaattia |
1rasia | Kirsikkatomaatteja, kotimaisia |
Risottopohja
- Keitä musta riisi pakkauksen ohjeiden mukaan tai valitse vaihtoehtoisesti kolmen riisin sekoitus tahi täysjyväriisi (A.Vogel)
- Pilko valkosipuli viipaleiksi ja pienennä sellerinvarsi, lisää kattilaan. Anna kiehua kypsäksi.
Lisää
- Esikeitä herneitä 2 minuutin ajan.
- Lisää kaikki ainekset riisikattilaan. Anna kypsyä kolmisen minuuttia ja sekoita kuohkeaksi risotoksi.