
![]() |
Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
Ihana lisuke vihersalaatille ja hyvälle leivälle.
|
|
![]() |
Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
Ihana lisuke vihersalaatille ja hyvälle leivälle.
|
![]() |

Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
1pkt | Fetajuustoa |
10kpl | Kirsikkatomaattia, kotimaisia |
5kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Punasipuli, pieni |
2rkl | Tomaattipyreettä |
2rkl | Oliiviöljyä |
Kuivattuja yrttejä, rosmariini, basilika, timjamia |
Mustapippuria |
- Nosta feta uunivuokaan, ja laita uuni 200 asteelle.
- Lisää halkaistut tomaatit ja valkosipulinkynnet.
- Sivele fetan pinnalle tomaattipyree ja ripottele päälle mausteet.
- Lisää päällimmäiseksi silputtu punasipuli.
- Lorauta vielä fetan ja tomaattien päälle oliiviöljyä.
- Nosta uunivuoka uuniin ja paahda 200 asteessa n. 15 minuuttia, laita vuoan päälle folio jos valkosipulinkynnet alkavat tummumaan liikaa.