Paras paprikakeitto

Paahdettu paprikakeitto

Tätä paprikakeittoa voi tarjoilla joko alkuruokana tai pääruokana.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile höyryävän kuumana hyvä leivän kera.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

6kpl Punaista paprikaa, kotimaisia
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Sipulia
8dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Sitruunamehua
1/2dl Ranskankermaa
Suolaa
Mustapippuria
Chilikastiketta
Tarjoiluun:
6rkl Fetaa
Persiljaa
  1. Aloita leikkaamalla paprikat isoiksi paloiksi, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet.
  2. Siirrä paprikat ja valkosipulinkynnet uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda grillivastuksen alla uunissa kunnes paprikoiden pinta alkaa tummua ja kiristyä.
  3. Laita kuumat paprikat kannelliseen muovirasiaan tai suljettavaan muovipussiin. Anna levätä ja höyrystyä n. 15 minuuttia.
  4. Sillä aikaa kun paprikat paahtuvat kuullota sipulit pannulla kunnes ne ovat läpikuultavat ja pehmenneet.
  5. Kun paprikat ovat hieman viilenneet, ota ne rasiasta / pussista ja irrota kuoret. Kuoria ei tarvitse irroittaa kokonaan, mutta poista ainakin tummenneet / palaneet kuorenpalat.
  6. Lisää paprikat monitoimilaitteeseen, lisää valkosipulikynnet ja kuullotetut sipulit. Surraa tasaiseksi.
  7. Kaada paprikasose kattilaan, lisää vesi ja kasvisliemikuutio, suola, chilikastike (valinnainen) ja mustapippuri. Kiehauta ja anna porista keskilämmöllä n 20–30 minuuttia.
  8. Pienennä lämpöä hellalla ja lisää ranskankerma sekä sitruunamehu. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Annostele keitto lautasille, murenna päälle feta ja koristele persiljalla. Tarjoile höyryävän kuumana leivän kera.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Paahdettu paprikakeitto

Tätä paprikakeittoa voi tarjoilla joko alkuruokana tai pääruokana.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile höyryävän kuumana hyvä leivän kera.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

6kpl Punaista paprikaa, kotimaisia
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Sipulia
8dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Sitruunamehua
1/2dl Ranskankermaa
Suolaa
Mustapippuria
Chilikastiketta
Tarjoiluun:
6rkl Fetaa
Persiljaa
  1. Aloita leikkaamalla paprikat isoiksi paloiksi, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet.
  2. Siirrä paprikat ja valkosipulinkynnet uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda grillivastuksen alla uunissa kunnes paprikoiden pinta alkaa tummua ja kiristyä.
  3. Laita kuumat paprikat kannelliseen muovirasiaan tai suljettavaan muovipussiin. Anna levätä ja höyrystyä n. 15 minuuttia.
  4. Sillä aikaa kun paprikat paahtuvat kuullota sipulit pannulla kunnes ne ovat läpikuultavat ja pehmenneet.
  5. Kun paprikat ovat hieman viilenneet, ota ne rasiasta / pussista ja irrota kuoret. Kuoria ei tarvitse irroittaa kokonaan, mutta poista ainakin tummenneet / palaneet kuorenpalat.
  6. Lisää paprikat monitoimilaitteeseen, lisää valkosipulikynnet ja kuullotetut sipulit. Surraa tasaiseksi.
  7. Kaada paprikasose kattilaan, lisää vesi ja kasvisliemikuutio, suola, chilikastike (valinnainen) ja mustapippuri. Kiehauta ja anna porista keskilämmöllä n 20–30 minuuttia.
  8. Pienennä lämpöä hellalla ja lisää ranskankerma sekä sitruunamehu. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Annostele keitto lautasille, murenna päälle feta ja koristele persiljalla. Tarjoile höyryävän kuumana leivän kera.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Paras paprikakeitto
Paahdettu paprikakeitto
Tätä paprikakeittoa voi tarjoilla joko alkuruokana tai pääruokana.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

6kpl Punaista paprikaa, kotimaisia
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Sipulia
8dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Sitruunamehua
1/2dl Ranskankermaa
Suolaa
Mustapippuria
Chilikastiketta
Tarjoiluun:
6rkl Fetaa
Persiljaa

Ohjeet

  1. Aloita leikkaamalla paprikat isoiksi paloiksi, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet.
  2. Siirrä paprikat ja valkosipulinkynnet uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda grillivastuksen alla uunissa kunnes paprikoiden pinta alkaa tummua ja kiristyä.
  3. Laita kuumat paprikat kannelliseen muovirasiaan tai suljettavaan muovipussiin. Anna levätä ja höyrystyä n. 15 minuuttia.
  4. Sillä aikaa kun paprikat paahtuvat kuullota sipulit pannulla kunnes ne ovat läpikuultavat ja pehmenneet.
  5. Kun paprikat ovat hieman viilenneet, ota ne rasiasta / pussista ja irrota kuoret. Kuoria ei tarvitse irroittaa kokonaan, mutta poista ainakin tummenneet / palaneet kuorenpalat.
  6. Lisää paprikat monitoimilaitteeseen, lisää valkosipulikynnet ja kuullotetut sipulit. Surraa tasaiseksi.
  7. Kaada paprikasose kattilaan, lisää vesi ja kasvisliemikuutio, suola, chilikastike (valinnainen) ja mustapippuri. Kiehauta ja anna porista keskilämmöllä n 20–30 minuuttia.
  8. Pienennä lämpöä hellalla ja lisää ranskankerma sekä sitruunamehu. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Annostele keitto lautasille, murenna päälle feta ja koristele persiljalla. Tarjoile höyryävän kuumana leivän kera.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!