Paras paprikakeitto

Kategoriat

Vaikeusaste

Paahdettu paprikakeitto

Tätä paprikakeittoa voi tarjoilla joko alkuruokana tai pääruokana.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile höyryävän kuumana hyvä leivän kera.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

6kpl Punaista paprikaa, kotimaisia
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Sipulia
8dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Sitruunamehua
1/2dl Ranskankermaa
Suolaa
Mustapippuria
Chilikastiketta
Tarjoiluun:
6rkl Fetaa
Persiljaa
  1. Aloita leikkaamalla paprikat isoiksi paloiksi, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet.
  2. Siirrä paprikat ja valkosipulinkynnet uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda grillivastuksen alla uunissa kunnes paprikoiden pinta alkaa tummua ja kiristyä.
  3. Laita kuumat paprikat kannelliseen muovirasiaan tai suljettavaan muovipussiin. Anna levätä ja höyrystyä n. 15 minuuttia.
  4. Sillä aikaa kun paprikat paahtuvat kuullota sipulit pannulla kunnes ne ovat läpikuultavat ja pehmenneet.
  5. Kun paprikat ovat hieman viilenneet, ota ne rasiasta / pussista ja irrota kuoret. Kuoria ei tarvitse irroittaa kokonaan, mutta poista ainakin tummenneet / palaneet kuorenpalat.
  6. Lisää paprikat monitoimilaitteeseen, lisää valkosipulikynnet ja kuullotetut sipulit. Surraa tasaiseksi.
  7. Kaada paprikasose kattilaan, lisää vesi ja kasvisliemikuutio, suola, chilikastike (valinnainen) ja mustapippuri. Kiehauta ja anna porista keskilämmöllä n 20–30 minuuttia.
  8. Pienennä lämpöä hellalla ja lisää ranskankerma sekä sitruunamehu. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Annostele keitto lautasille, murenna päälle feta ja koristele persiljalla. Tarjoile höyryävän kuumana leivän kera.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Paahdettu paprikakeitto

Tätä paprikakeittoa voi tarjoilla joko alkuruokana tai pääruokana.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile höyryävän kuumana hyvä leivän kera.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

6kpl Punaista paprikaa, kotimaisia
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Sipulia
8dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Sitruunamehua
1/2dl Ranskankermaa
Suolaa
Mustapippuria
Chilikastiketta
Tarjoiluun:
6rkl Fetaa
Persiljaa
  1. Aloita leikkaamalla paprikat isoiksi paloiksi, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet.
  2. Siirrä paprikat ja valkosipulinkynnet uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda grillivastuksen alla uunissa kunnes paprikoiden pinta alkaa tummua ja kiristyä.
  3. Laita kuumat paprikat kannelliseen muovirasiaan tai suljettavaan muovipussiin. Anna levätä ja höyrystyä n. 15 minuuttia.
  4. Sillä aikaa kun paprikat paahtuvat kuullota sipulit pannulla kunnes ne ovat läpikuultavat ja pehmenneet.
  5. Kun paprikat ovat hieman viilenneet, ota ne rasiasta / pussista ja irrota kuoret. Kuoria ei tarvitse irroittaa kokonaan, mutta poista ainakin tummenneet / palaneet kuorenpalat.
  6. Lisää paprikat monitoimilaitteeseen, lisää valkosipulikynnet ja kuullotetut sipulit. Surraa tasaiseksi.
  7. Kaada paprikasose kattilaan, lisää vesi ja kasvisliemikuutio, suola, chilikastike (valinnainen) ja mustapippuri. Kiehauta ja anna porista keskilämmöllä n 20–30 minuuttia.
  8. Pienennä lämpöä hellalla ja lisää ranskankerma sekä sitruunamehu. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Annostele keitto lautasille, murenna päälle feta ja koristele persiljalla. Tarjoile höyryävän kuumana leivän kera.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Paras paprikakeitto
Paahdettu paprikakeitto
Tätä paprikakeittoa voi tarjoilla joko alkuruokana tai pääruokana.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

6kpl Punaista paprikaa, kotimaisia
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Sipulia
8dl Vettä
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Sitruunamehua
1/2dl Ranskankermaa
Suolaa
Mustapippuria
Chilikastiketta
Tarjoiluun:
6rkl Fetaa
Persiljaa

Ohjeet

  1. Aloita leikkaamalla paprikat isoiksi paloiksi, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet.
  2. Siirrä paprikat ja valkosipulinkynnet uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda grillivastuksen alla uunissa kunnes paprikoiden pinta alkaa tummua ja kiristyä.
  3. Laita kuumat paprikat kannelliseen muovirasiaan tai suljettavaan muovipussiin. Anna levätä ja höyrystyä n. 15 minuuttia.
  4. Sillä aikaa kun paprikat paahtuvat kuullota sipulit pannulla kunnes ne ovat läpikuultavat ja pehmenneet.
  5. Kun paprikat ovat hieman viilenneet, ota ne rasiasta / pussista ja irrota kuoret. Kuoria ei tarvitse irroittaa kokonaan, mutta poista ainakin tummenneet / palaneet kuorenpalat.
  6. Lisää paprikat monitoimilaitteeseen, lisää valkosipulikynnet ja kuullotetut sipulit. Surraa tasaiseksi.
  7. Kaada paprikasose kattilaan, lisää vesi ja kasvisliemikuutio, suola, chilikastike (valinnainen) ja mustapippuri. Kiehauta ja anna porista keskilämmöllä n 20–30 minuuttia.
  8. Pienennä lämpöä hellalla ja lisää ranskankerma sekä sitruunamehu. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Annostele keitto lautasille, murenna päälle feta ja koristele persiljalla. Tarjoile höyryävän kuumana leivän kera.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider