Kuvattoman reseptin oletuskuva

Pääkallopata

Soijarouhe - tuo tumma oudolta haiseva rae - on tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa pahan (tai laiskan) päivän varalta. Tällä pomminvarmalla reseptillä siitä saa nopeasti "lihasan" eikä valmistuksessa tarvita outoja ainesosia. Jos haluat "kastikemaisen", lisää 2 dl kermaa ja sakeuta pannulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Onko lompakko tyhjillään ja kaapissa vain soijarouhetta ja makaronia? Näin teet helpon, nopean ja lihaisan pääkallopadan (aka nistipata)

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Oliiviöljyä
1-2tl Kuivattua basilikaa (kaupasta tai omasta kuolleesta yrttipurkista)
2dl Tummaa soijarouhetta
2-3rkl Soijakastiketta
1rkl Tomaattipyreetä
2dl makaronia (tai muuta pastaa)
Jos haluat: ripaus Mustapippuria
  1. Kaada öljy pannulle ja laita liesi täysille. Öjyn määrä näyttää suurelta muttei ole. Lisää tumma soijarouhe pannulle ja sekoita. Lisää öljyä jos näyttää täysin kuivalta, mutta ei niin että soijarouhe lilluu öljyssä.
  2. Aloita makaronien valmistus. Ne voivat keittyä sivussa. Muista sekoitella makaronia silloin tällöin ettei pala pohjaan.
  3. Sekoittele soijarouhetta pannulla ja anna paahtua. Laske lämpö keskitasolle. Lisää basilika ja sekoita lisää.
  4. Kaada soijakastike pannulle. Sekoita kunnes voimakas kuplinta ja sihinä on lakannut.
  5. Lisää tomaattipyree soijan sekaan. Sekoita kunnes tomaattia ei enää erota. Laita lämpö nollille. Mausta halutessasi mustapippurilla ja maista tarvitseeko lisätä suolaa (itse en lisää koska soijakastike on luonnostaan todella suolaista).
  6. Sekoita soijarouhe ja keitetyt makaronit pannulla ja kaada tarjoiluastiaan tai kaada suoraan lautaselle ja sekoita siinä yhteen.
  7. Nauti!

Kokkisi oli

Verde AlanderVerde Alander

Testaa seuraavaksi

Pääkallopata

Soijarouhe - tuo tumma oudolta haiseva rae - on tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa pahan (tai laiskan) päivän varalta. Tällä pomminvarmalla reseptillä siitä saa nopeasti "lihasan" eikä valmistuksessa tarvita outoja ainesosia. Jos haluat "kastikemaisen", lisää 2 dl kermaa ja sakeuta pannulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Onko lompakko tyhjillään ja kaapissa vain soijarouhetta ja makaronia? Näin teet helpon, nopean ja lihaisan pääkallopadan (aka nistipata)

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Oliiviöljyä
1-2tl Kuivattua basilikaa (kaupasta tai omasta kuolleesta yrttipurkista)
2dl Tummaa soijarouhetta
2-3rkl Soijakastiketta
1rkl Tomaattipyreetä
2dl makaronia (tai muuta pastaa)
Jos haluat: ripaus Mustapippuria
  1. Kaada öljy pannulle ja laita liesi täysille. Öjyn määrä näyttää suurelta muttei ole. Lisää tumma soijarouhe pannulle ja sekoita. Lisää öljyä jos näyttää täysin kuivalta, mutta ei niin että soijarouhe lilluu öljyssä.
  2. Aloita makaronien valmistus. Ne voivat keittyä sivussa. Muista sekoitella makaronia silloin tällöin ettei pala pohjaan.
  3. Sekoittele soijarouhetta pannulla ja anna paahtua. Laske lämpö keskitasolle. Lisää basilika ja sekoita lisää.
  4. Kaada soijakastike pannulle. Sekoita kunnes voimakas kuplinta ja sihinä on lakannut.
  5. Lisää tomaattipyree soijan sekaan. Sekoita kunnes tomaattia ei enää erota. Laita lämpö nollille. Mausta halutessasi mustapippurilla ja maista tarvitseeko lisätä suolaa (itse en lisää koska soijakastike on luonnostaan todella suolaista).
  6. Sekoita soijarouhe ja keitetyt makaronit pannulla ja kaada tarjoiluastiaan tai kaada suoraan lautaselle ja sekoita siinä yhteen.
  7. Nauti!

Kokkisi oli

Verde AlanderVerde Alander

Testaa seuraavaksi

Kuvattoman reseptin oletuskuva
Pääkallopata
Soijarouhe - tuo tumma oudolta haiseva rae - on tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa pahan (tai laiskan) päivän varalta. Tällä pomminvarmalla reseptillä siitä saa nopeasti "lihasan" eikä valmistuksessa tarvita outoja ainesosia. Jos haluat "kastikemaisen", lisää 2 dl kermaa ja sakeuta pannulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2-3rkl Oliiviöljyä
1-2tl Kuivattua basilikaa (kaupasta tai omasta kuolleesta yrttipurkista)
2dl Tummaa soijarouhetta
2-3rkl Soijakastiketta
1rkl Tomaattipyreetä
2dl makaronia (tai muuta pastaa)
Jos haluat: ripaus Mustapippuria

Ohjeet

  1. Kaada öljy pannulle ja laita liesi täysille. Öjyn määrä näyttää suurelta muttei ole. Lisää tumma soijarouhe pannulle ja sekoita. Lisää öljyä jos näyttää täysin kuivalta, mutta ei niin että soijarouhe lilluu öljyssä.
  2. Aloita makaronien valmistus. Ne voivat keittyä sivussa. Muista sekoitella makaronia silloin tällöin ettei pala pohjaan.
  3. Sekoittele soijarouhetta pannulla ja anna paahtua. Laske lämpö keskitasolle. Lisää basilika ja sekoita lisää.
  4. Kaada soijakastike pannulle. Sekoita kunnes voimakas kuplinta ja sihinä on lakannut.
  5. Lisää tomaattipyree soijan sekaan. Sekoita kunnes tomaattia ei enää erota. Laita lämpö nollille. Mausta halutessasi mustapippurilla ja maista tarvitseeko lisätä suolaa (itse en lisää koska soijakastike on luonnostaan todella suolaista).
  6. Sekoita soijarouhe ja keitetyt makaronit pannulla ja kaada tarjoiluastiaan tai kaada suoraan lautaselle ja sekoita siinä yhteen.
  7. Nauti!

Kokkisi oli

Verde AlanderVerde Alander

Testaa seuraavaksi

Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese

Nopea ja helppo arkiruoka.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Säilötty kurkku tillillä
Säilötyt tillikurkut

Kurkku on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin päästä, säilyy 1-2 viikkoa jääkaapissa.

Votes: 0
Rating: