Kuvattoman reseptin oletuskuva

Pääkallopata

Soijarouhe - tuo tumma oudolta haiseva rae - on tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa pahan (tai laiskan) päivän varalta. Tällä pomminvarmalla reseptillä siitä saa nopeasti "lihasan" eikä valmistuksessa tarvita outoja ainesosia. Jos haluat "kastikemaisen", lisää 2 dl kermaa ja sakeuta pannulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Onko lompakko tyhjillään ja kaapissa vain soijarouhetta ja makaronia? Näin teet helpon, nopean ja lihaisan pääkallopadan (aka nistipata)

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Oliiviöljyä
1-2tl Kuivattua basilikaa (kaupasta tai omasta kuolleesta yrttipurkista)
2dl Tummaa soijarouhetta
2-3rkl Soijakastiketta
1rkl Tomaattipyreetä
2dl makaronia (tai muuta pastaa)
Jos haluat: ripaus Mustapippuria
  1. Kaada öljy pannulle ja laita liesi täysille. Öjyn määrä näyttää suurelta muttei ole. Lisää tumma soijarouhe pannulle ja sekoita. Lisää öljyä jos näyttää täysin kuivalta, mutta ei niin että soijarouhe lilluu öljyssä.
  2. Aloita makaronien valmistus. Ne voivat keittyä sivussa. Muista sekoitella makaronia silloin tällöin ettei pala pohjaan.
  3. Sekoittele soijarouhetta pannulla ja anna paahtua. Laske lämpö keskitasolle. Lisää basilika ja sekoita lisää.
  4. Kaada soijakastike pannulle. Sekoita kunnes voimakas kuplinta ja sihinä on lakannut.
  5. Lisää tomaattipyree soijan sekaan. Sekoita kunnes tomaattia ei enää erota. Laita lämpö nollille. Mausta halutessasi mustapippurilla ja maista tarvitseeko lisätä suolaa (itse en lisää koska soijakastike on luonnostaan todella suolaista).
  6. Sekoita soijarouhe ja keitetyt makaronit pannulla ja kaada tarjoiluastiaan tai kaada suoraan lautaselle ja sekoita siinä yhteen.
  7. Nauti!

Kokkisi oli

Verde AlanderVerde Alander

Testaa seuraavaksi

Pääkallopata

Soijarouhe - tuo tumma oudolta haiseva rae - on tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa pahan (tai laiskan) päivän varalta. Tällä pomminvarmalla reseptillä siitä saa nopeasti "lihasan" eikä valmistuksessa tarvita outoja ainesosia. Jos haluat "kastikemaisen", lisää 2 dl kermaa ja sakeuta pannulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Onko lompakko tyhjillään ja kaapissa vain soijarouhetta ja makaronia? Näin teet helpon, nopean ja lihaisan pääkallopadan (aka nistipata)

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Oliiviöljyä
1-2tl Kuivattua basilikaa (kaupasta tai omasta kuolleesta yrttipurkista)
2dl Tummaa soijarouhetta
2-3rkl Soijakastiketta
1rkl Tomaattipyreetä
2dl makaronia (tai muuta pastaa)
Jos haluat: ripaus Mustapippuria
  1. Kaada öljy pannulle ja laita liesi täysille. Öjyn määrä näyttää suurelta muttei ole. Lisää tumma soijarouhe pannulle ja sekoita. Lisää öljyä jos näyttää täysin kuivalta, mutta ei niin että soijarouhe lilluu öljyssä.
  2. Aloita makaronien valmistus. Ne voivat keittyä sivussa. Muista sekoitella makaronia silloin tällöin ettei pala pohjaan.
  3. Sekoittele soijarouhetta pannulla ja anna paahtua. Laske lämpö keskitasolle. Lisää basilika ja sekoita lisää.
  4. Kaada soijakastike pannulle. Sekoita kunnes voimakas kuplinta ja sihinä on lakannut.
  5. Lisää tomaattipyree soijan sekaan. Sekoita kunnes tomaattia ei enää erota. Laita lämpö nollille. Mausta halutessasi mustapippurilla ja maista tarvitseeko lisätä suolaa (itse en lisää koska soijakastike on luonnostaan todella suolaista).
  6. Sekoita soijarouhe ja keitetyt makaronit pannulla ja kaada tarjoiluastiaan tai kaada suoraan lautaselle ja sekoita siinä yhteen.
  7. Nauti!

Kokkisi oli

Verde AlanderVerde Alander

Testaa seuraavaksi

Kuvattoman reseptin oletuskuva
Pääkallopata
Soijarouhe - tuo tumma oudolta haiseva rae - on tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa pahan (tai laiskan) päivän varalta. Tällä pomminvarmalla reseptillä siitä saa nopeasti "lihasan" eikä valmistuksessa tarvita outoja ainesosia. Jos haluat "kastikemaisen", lisää 2 dl kermaa ja sakeuta pannulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2-3rkl Oliiviöljyä
1-2tl Kuivattua basilikaa (kaupasta tai omasta kuolleesta yrttipurkista)
2dl Tummaa soijarouhetta
2-3rkl Soijakastiketta
1rkl Tomaattipyreetä
2dl makaronia (tai muuta pastaa)
Jos haluat: ripaus Mustapippuria

Ohjeet

  1. Kaada öljy pannulle ja laita liesi täysille. Öjyn määrä näyttää suurelta muttei ole. Lisää tumma soijarouhe pannulle ja sekoita. Lisää öljyä jos näyttää täysin kuivalta, mutta ei niin että soijarouhe lilluu öljyssä.
  2. Aloita makaronien valmistus. Ne voivat keittyä sivussa. Muista sekoitella makaronia silloin tällöin ettei pala pohjaan.
  3. Sekoittele soijarouhetta pannulla ja anna paahtua. Laske lämpö keskitasolle. Lisää basilika ja sekoita lisää.
  4. Kaada soijakastike pannulle. Sekoita kunnes voimakas kuplinta ja sihinä on lakannut.
  5. Lisää tomaattipyree soijan sekaan. Sekoita kunnes tomaattia ei enää erota. Laita lämpö nollille. Mausta halutessasi mustapippurilla ja maista tarvitseeko lisätä suolaa (itse en lisää koska soijakastike on luonnostaan todella suolaista).
  6. Sekoita soijarouhe ja keitetyt makaronit pannulla ja kaada tarjoiluastiaan tai kaada suoraan lautaselle ja sekoita siinä yhteen.
  7. Nauti!

Kokkisi oli

Verde AlanderVerde Alander

Testaa seuraavaksi

Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Sienikeitto
Täyteläinen sienikeitto

Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Gluteenittomat sämpylät
Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät

Gluteenittomat sämpylät tomaatilla & kesäkurpitsalla

Votes: 3
Rating: 2.33
You:
Rate this recipe!
Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 1
Rating: