
![]() |
Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Tarjoile vastaleivotun leivän kanssa.
|
|
![]() |
Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Tarjoile vastaleivotun leivän kanssa.
|
![]() |

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
1kpl | Parsakaali (n. 500 g) |
1kpl | Keltasipuli |
1prk | Esikeitettyjä valkoisia papuja |
2dl | Kermaa |
Kasvislientä |
Suolaa |
Valkopippuria |
- Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
- Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
- Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
- Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
- Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
- Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.