Kategoriat

Vaikeusaste

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vastaleivotun leivän kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Parsakaali (n. 500 g)
1kpl Keltasipuli
1prk Esikeitettyjä valkoisia papuja
2dl Kermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria
  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vastaleivotun leivän kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Parsakaali (n. 500 g)
1kpl Keltasipuli
1prk Esikeitettyjä valkoisia papuja
2dl Kermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria
  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1kpl Parsakaali (n. 500 g)
1kpl Keltasipuli
1prk Esikeitettyjä valkoisia papuja
2dl Kermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria

Ohjeet

  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Lakritsitaatelit
Lakritsitaatelit paahdetuilla hasselpähkinöillä.

Taatelit + lakritsijauhe = totta!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Spagettipumpa
Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla

Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kikärtstortilla
Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat sopivat heillekin joilla on gluteeniton ruokavalio.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Chiavanukas
Chia-vanukas mustikoilla ja kardemummalla

Täydellinen aamupala sille jolla on kiire!

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Smoothiebowl
Smoothiebowl avokadolla, pinaatilla ja marjoilla

Proteiinia ja vitamiineja samassa kulhossa. Nauti aamu- tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paprikahummus
Paprikahummus

Paprikaa ei aina tarvitse syödä paloina, se sopii täydellisesti myös miksattuna lisukkeena.

Äänet: 3
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Parsakaalipiirakka
Gluteeniton parsakaali- ja tomaattipiiras intialaisilla mauilla

Gluteeniton piirakka intialaisilla mauilla.

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Bananchokladvåfflor
Banaani-suklaavohveleita kookoskermalla & suklaakastikkeella

Jälkruoka joka saa veden kielelle!

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
avokado-kesäkurpitsapasta
Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Vegaaninen pasta-annos!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kurkkusmoothie

Ihanan raikas smoothie sopii aamiaiselle tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gazpacho-smoothie

Kokeile Gazpacho-smoothieta välipalana tai tarjoile ruokahalun herättävänä alkuruokana.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattarin maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider