Kategoriat

Vaikeusaste

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vastaleivotun leivän kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Parsakaali (n. 500 g)
1kpl Keltasipuli
1prk Esikeitettyjä valkoisia papuja
2dl Kermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria
  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vastaleivotun leivän kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Parsakaali (n. 500 g)
1kpl Keltasipuli
1prk Esikeitettyjä valkoisia papuja
2dl Kermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria
  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1kpl Parsakaali (n. 500 g)
1kpl Keltasipuli
1prk Esikeitettyjä valkoisia papuja
2dl Kermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria

Ohjeet

  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Paholaisenhillo

Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisenhillo!

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kukkakaalicurry
Kukkakaalicurryä

Kukkakaalicurryä ruohosipulilla ja punaisella chilillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Mansikkapannacotta
Mansikkapannacotta

Mansikkapannacotta agar agarilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Rustiikkinen tomaattikeitto
Rustiikkinen tomaattikeitto

Rustiikkinen tomaattikeitto kalamata oliiveilla ja tuoreilla yrteillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hernepihvit
Hernepihvit

Hernepihvit liperillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,
Kasvis-kaalikääryleet

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Mangosmoothie
Mangosmoothie

Mangosmoothie mintulla ja limellä

Äänet: 2
Arvostelu: 3.5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä

Wontonit ovat helppoa ja kaunista ruokaa arkeen ja juhlaan. Nyytit voi täyttää suosikkikasviksilla ja mausteilla, vain mielikuvitus on rajana.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paistetut nuudelit pak choilla

Vegaaninen herkku joka vie varmasti kielen mennessään.

Äänet: 2
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Linssikeitto kahdelle

Tämä keitto on kermaisen täyteläinen ja saa makunsa mm. kanelista, chilistä ja tuoreesta mintusta.

Äänet: 4
Arvostelu: 4.5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla
Pintxos

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Pizza
Pizza

Pizza sinihomejuustolla, basilikalla ja tuoreella tomaatilla

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider
2018-08-24T09:25:17+00:00

Keskustele reseptistä! Kehuja, kysymyksiä, kommentteja.