Paras pasta paahdetuista tomaateista

Pasta paahdetuista tomaateista

Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nauti höyryävän kuumana, tämä on niin hyvää!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kpl Parsakaali, kotimainen
1 kpl Yksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dl Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!
  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Pasta paahdetuista tomaateista

Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nauti höyryävän kuumana, tämä on niin hyvää!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kpl Parsakaali, kotimainen
1 kpl Yksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dl Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!
  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Paras pasta paahdetuista tomaateista
Pasta paahdetuista tomaateista
Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kpl Parsakaali, kotimainen
1 kpl Yksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dl Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!

Ohjeet

  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Sienikeitto
Täyteläinen sienikeitto

Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Gluteenittomat sämpylät
Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät

Gluteenittomat sämpylät tomaatilla & kesäkurpitsalla

Votes: 3
Rating: 2.33
You:
Rate this recipe!
Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!