Paras pasta paahdetuista tomaateista

Pasta paahdetuista tomaateista

Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nauti höyryävän kuumana, tämä on niin hyvää!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kpl Parsakaali, kotimainen
1 kpl Yksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dl Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!
  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Pasta paahdetuista tomaateista

Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nauti höyryävän kuumana, tämä on niin hyvää!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kpl Parsakaali, kotimainen
1 kpl Yksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dl Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!
  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Paras pasta paahdetuista tomaateista
Pasta paahdetuista tomaateista
Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kpl Parsakaali, kotimainen
1 kpl Yksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dl Juustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!

Ohjeet

  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese