
![]() |
Pavuilla täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä.
Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.
Bosniassa arkiruokana syödään paljon täytettyjä kasviksia: täytetyt kesäkurpitsat, viinilehtikääryleet, sipuli, tomaatit ja kaikkien suosikit paprikat
|
|
|
Pavuilla täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä.
Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.
Bosniassa arkiruokana syödään paljon täytettyjä kasviksia: täytetyt kesäkurpitsat, viinilehtikääryleet, sipuli, tomaatit ja kaikkien suosikit paprikat
|
![]() |

Pavuilla täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä.
Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.
10kpl | Paprikaa |
2 kpl | isoa sipulia |
2prk | valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
2dl | paseerattua tomaattia |
1tl | Suolaa |
1-2 tl | Mustapippuria |
½dl | Persiljaa |
- Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä.
- Valuta pavuista suurin osa liemestä pois. Lisää pavut sipulin joukkoon ja paista vähän aikaa, että seos sakenee. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää persiljaa.
- Puhdista paprikat kannoista ja siemenistä.
- Täytä paprikat papu-sipuliseoksella ja laita uunivuokaan. Valuta päälle paseerattua tomaattia.
- Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia kauniin ruskeaksi.