Pavuilla täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä. Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bosniassa arkiruokana syödään paljon täytettyjä kasviksia: täytetyt kesäkurpitsat, viinilehtikääryleet, sipuli, tomaatit ja kaikkien suosikit paprikat

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

10kpl Paprikaa
2 kpl isoa sipulia
2prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2dl paseerattua tomaattia
1tl Suolaa
1-2 tl Mustapippuria
½dl Persiljaa
  1. Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä.
  2. Valuta pavuista suurin osa liemestä pois. Lisää pavut sipulin joukkoon ja paista vähän aikaa, että seos sakenee. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää persiljaa.
  3. Puhdista paprikat kannoista ja siemenistä.
  4. Täytä paprikat papu-sipuliseoksella ja laita uunivuokaan. Valuta päälle paseerattua tomaattia.
  5. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia kauniin ruskeaksi.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Pavuilla täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä. Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bosniassa arkiruokana syödään paljon täytettyjä kasviksia: täytetyt kesäkurpitsat, viinilehtikääryleet, sipuli, tomaatit ja kaikkien suosikit paprikat

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

10kpl Paprikaa
2 kpl isoa sipulia
2prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2dl paseerattua tomaattia
1tl Suolaa
1-2 tl Mustapippuria
½dl Persiljaa
  1. Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä.
  2. Valuta pavuista suurin osa liemestä pois. Lisää pavut sipulin joukkoon ja paista vähän aikaa, että seos sakenee. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää persiljaa.
  3. Puhdista paprikat kannoista ja siemenistä.
  4. Täytä paprikat papu-sipuliseoksella ja laita uunivuokaan. Valuta päälle paseerattua tomaattia.
  5. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia kauniin ruskeaksi.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Pavuilla täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä. Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

10kpl Paprikaa
2 kpl isoa sipulia
2prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2dl paseerattua tomaattia
1tl Suolaa
1-2 tl Mustapippuria
½dl Persiljaa

Ohjeet

  1. Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä.
  2. Valuta pavuista suurin osa liemestä pois. Lisää pavut sipulin joukkoon ja paista vähän aikaa, että seos sakenee. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää persiljaa.
  3. Puhdista paprikat kannoista ja siemenistä.
  4. Täytä paprikat papu-sipuliseoksella ja laita uunivuokaan. Valuta päälle paseerattua tomaattia.
  5. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia kauniin ruskeaksi.

Kokkisi oli

Sanja AlisicSanja Alisic

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Sienikeitto
Täyteläinen sienikeitto

Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!