
![]() |
Pehmeä smetanariisilaatikko
Smetanariisilaatikko auttaa kiireisen arjen hallinnassa - tämä maistuu myös mikrossa lämmitettynä vielä kolmantena päivänä. Smetana tuo riisiin pehmeän ja syvän maun. Riisin lajiketta vaihtamalla saat rakenteeseen vaihtelua.
Lapsiperheen arkiaarre, jonka voi valmistaa edellisiltana ja paistaa tänään. Kasvista voi vaihdella maun mukaan.
|
|
![]() |
Pehmeä smetanariisilaatikko
Smetanariisilaatikko auttaa kiireisen arjen hallinnassa - tämä maistuu myös mikrossa lämmitettynä vielä kolmantena päivänä. Smetana tuo riisiin pehmeän ja syvän maun. Riisin lajiketta vaihtamalla saat rakenteeseen vaihtelua.
Lapsiperheen arkiaarre, jonka voi valmistaa edellisiltana ja paistaa tänään. Kasvista voi vaihdella maun mukaan.
|
![]() |

Pehmeä smetanariisilaatikko
Smetanariisilaatikko auttaa kiireisen arjen hallinnassa - tämä maistuu myös mikrossa lämmitettynä vielä kolmantena päivänä. Smetana tuo riisiin pehmeän ja syvän maun. Riisin lajiketta vaihtamalla saat rakenteeseen vaihtelua.
3dl | Riisiä |
3kpl | Suippopaprikaa |
1,25dl | smetanaa |
1iso | Sipuli |
1tl | Suolaa |
Mustapippuria |
1dl | Juustoraastetta |
- Kuullota sipuli ja paprikat.
- Keitä riisi kypsäksi.
- Yhdistä kaikki aineet.
- Muista voidella uunivuoka, ennen kuin kaadat seoksen siihen.
- Ripottele juustoraastetta pinnalle (sunnuntaisin).
- Uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen.