Piedmontelainen paprikamuhennos

Pohjois-Italian ylpeydenaihe pepperonata on helppo valmistaa ja monikäyttöinen, joko alkuruokana tai keitettyjen punaisten linssien kera muhennoksena, pääruokana!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piedmontelainen paprikamuhennos vailla vertaa

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vaihe 1
1dl Auringonkukkaöljyä
1kpl Varsisellerin varsi
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1rkl Tuoretta rosmariinia
1tl Fenkolinsiemeniä
1kpl Laakerinlehti
1ripaus Chilihiutaleita
1ripaus Sahramia
Merisuolaa, reilusti
Vaihe 2
4 pss Kotimaista suippopaprikaa
Vaihe 3
4kpl Kotimaista tomaattia, kypsää
1rkl Valkoviinietikkaa
1ruukku Basilikaa
4rkl Kapriksia
  1. Kuori varsiselleri ja leikkaa ohueksi.
  2. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja rosmariini.
  3. Lisää kaikki 1. vaiheen ainekset kattilaan ja anna hautua kunnes ovat pehmeitä.
  4. Lisää joukkoon pilkottu suippopaprika josta olet poistanut kannat ja siemenet. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut tomaatit ilman kantaa ja valkoviinietikka.
  6. Anna koko komeuden hautua padaksi, noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon basilika sekä halutessasi kapriksia.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Piedmontelainen paprikamuhennos

Pohjois-Italian ylpeydenaihe pepperonata on helppo valmistaa ja monikäyttöinen, joko alkuruokana tai keitettyjen punaisten linssien kera muhennoksena, pääruokana!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piedmontelainen paprikamuhennos vailla vertaa

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vaihe 1
1dl Auringonkukkaöljyä
1kpl Varsisellerin varsi
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1rkl Tuoretta rosmariinia
1tl Fenkolinsiemeniä
1kpl Laakerinlehti
1ripaus Chilihiutaleita
1ripaus Sahramia
Merisuolaa, reilusti
Vaihe 2
4 pss Kotimaista suippopaprikaa
Vaihe 3
4kpl Kotimaista tomaattia, kypsää
1rkl Valkoviinietikkaa
1ruukku Basilikaa
4rkl Kapriksia
  1. Kuori varsiselleri ja leikkaa ohueksi.
  2. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja rosmariini.
  3. Lisää kaikki 1. vaiheen ainekset kattilaan ja anna hautua kunnes ovat pehmeitä.
  4. Lisää joukkoon pilkottu suippopaprika josta olet poistanut kannat ja siemenet. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut tomaatit ilman kantaa ja valkoviinietikka.
  6. Anna koko komeuden hautua padaksi, noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon basilika sekä halutessasi kapriksia.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Piedmontelainen paprikamuhennos
Pohjois-Italian ylpeydenaihe pepperonata on helppo valmistaa ja monikäyttöinen, joko alkuruokana tai keitettyjen punaisten linssien kera muhennoksena, pääruokana!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Vaihe 1
1dl Auringonkukkaöljyä
1kpl Varsisellerin varsi
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1rkl Tuoretta rosmariinia
1tl Fenkolinsiemeniä
1kpl Laakerinlehti
1ripaus Chilihiutaleita
1ripaus Sahramia
Merisuolaa, reilusti
Vaihe 2
4 pss Kotimaista suippopaprikaa
Vaihe 3
4kpl Kotimaista tomaattia, kypsää
1rkl Valkoviinietikkaa
1ruukku Basilikaa
4rkl Kapriksia

Ohjeet

  1. Kuori varsiselleri ja leikkaa ohueksi.
  2. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja rosmariini.
  3. Lisää kaikki 1. vaiheen ainekset kattilaan ja anna hautua kunnes ovat pehmeitä.
  4. Lisää joukkoon pilkottu suippopaprika josta olet poistanut kannat ja siemenet. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut tomaatit ilman kantaa ja valkoviinietikka.
  6. Anna koko komeuden hautua padaksi, noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon basilika sekä halutessasi kapriksia.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!