Piedmontelainen paprikamuhennos

Pohjois-Italian ylpeydenaihe pepperonata on helppo valmistaa ja monikäyttöinen, joko alkuruokana tai keitettyjen punaisten linssien kera muhennoksena, pääruokana!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piedmontelainen paprikamuhennos vailla vertaa

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vaihe 1
1dl Auringonkukkaöljyä
1kpl Varsisellerin varsi
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1rkl Tuoretta rosmariinia
1tl Fenkolinsiemeniä
1kpl Laakerinlehti
1ripaus Chilihiutaleita
1ripaus Sahramia
Merisuolaa, reilusti
Vaihe 2
4 pss Kotimaista suippopaprikaa
Vaihe 3
4kpl Kotimaista tomaattia, kypsää
1rkl Valkoviinietikkaa
1ruukku Basilikaa
4rkl Kapriksia
  1. Kuori varsiselleri ja leikkaa ohueksi.
  2. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja rosmariini.
  3. Lisää kaikki 1. vaiheen ainekset kattilaan ja anna hautua kunnes ovat pehmeitä.
  4. Lisää joukkoon pilkottu suippopaprika josta olet poistanut kannat ja siemenet. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut tomaatit ilman kantaa ja valkoviinietikka.
  6. Anna koko komeuden hautua padaksi, noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon basilika sekä halutessasi kapriksia.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Piedmontelainen paprikamuhennos

Pohjois-Italian ylpeydenaihe pepperonata on helppo valmistaa ja monikäyttöinen, joko alkuruokana tai keitettyjen punaisten linssien kera muhennoksena, pääruokana!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piedmontelainen paprikamuhennos vailla vertaa

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vaihe 1
1dl Auringonkukkaöljyä
1kpl Varsisellerin varsi
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1rkl Tuoretta rosmariinia
1tl Fenkolinsiemeniä
1kpl Laakerinlehti
1ripaus Chilihiutaleita
1ripaus Sahramia
Merisuolaa, reilusti
Vaihe 2
4 pss Kotimaista suippopaprikaa
Vaihe 3
4kpl Kotimaista tomaattia, kypsää
1rkl Valkoviinietikkaa
1ruukku Basilikaa
4rkl Kapriksia
  1. Kuori varsiselleri ja leikkaa ohueksi.
  2. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja rosmariini.
  3. Lisää kaikki 1. vaiheen ainekset kattilaan ja anna hautua kunnes ovat pehmeitä.
  4. Lisää joukkoon pilkottu suippopaprika josta olet poistanut kannat ja siemenet. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut tomaatit ilman kantaa ja valkoviinietikka.
  6. Anna koko komeuden hautua padaksi, noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon basilika sekä halutessasi kapriksia.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Piedmontelainen paprikamuhennos
Pohjois-Italian ylpeydenaihe pepperonata on helppo valmistaa ja monikäyttöinen, joko alkuruokana tai keitettyjen punaisten linssien kera muhennoksena, pääruokana!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Vaihe 1
1dl Auringonkukkaöljyä
1kpl Varsisellerin varsi
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1rkl Tuoretta rosmariinia
1tl Fenkolinsiemeniä
1kpl Laakerinlehti
1ripaus Chilihiutaleita
1ripaus Sahramia
Merisuolaa, reilusti
Vaihe 2
4 pss Kotimaista suippopaprikaa
Vaihe 3
4kpl Kotimaista tomaattia, kypsää
1rkl Valkoviinietikkaa
1ruukku Basilikaa
4rkl Kapriksia

Ohjeet

  1. Kuori varsiselleri ja leikkaa ohueksi.
  2. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja rosmariini.
  3. Lisää kaikki 1. vaiheen ainekset kattilaan ja anna hautua kunnes ovat pehmeitä.
  4. Lisää joukkoon pilkottu suippopaprika josta olet poistanut kannat ja siemenet. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut tomaatit ilman kantaa ja valkoviinietikka.
  6. Anna koko komeuden hautua padaksi, noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon basilika sekä halutessasi kapriksia.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!