
![]() |
Porkkanaletut rakuunatahnalla
Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Lettukestit eivät ole koskaan väärin, eihän!
Porkkanaletut
Rakuunakiisseli
|
Porkkanaletut
Rakuunakiisseli
|
![]() |
Porkkanaletut rakuunatahnalla
Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Lettukestit eivät ole koskaan väärin, eihän!
|
![]() |

Porkkanaletut rakuunatahnalla
Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Porkkanaletut
3kpl | Porkkanaa, pientä |
0,75dl | Grahamjauhoja |
0,75dl | Vehnäjauhoja |
0,5tl | Suolaa |
2dl | Maitoa |
2kpl | Kananmunaa |
Voita paistamiseen |
Rakuunakiisseli
200g | Ranskankermaa |
1tl | Rakuunaa, kuivattua |
1tl | Hunajaa |
Vähän suolaa |
Porkkanaletut
- Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
- Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
- Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
- Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
Rakuunakiisseli
- Sekoita kaikki kulhoon.
- Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
- Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.