Porkkanaletut rakuunatahnalla

Porkkanaletut rakuunatahnalla

Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lettukestit eivät ole koskaan väärin, eihän!

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Porkkanaletut
3kpl Porkkanaa, pientä
0,75dl Grahamjauhoja
0,75dl Vehnäjauhoja
0,5tl Suolaa
2dl Maitoa
2kpl Kananmunaa
Voita paistamiseen
Rakuunakiisseli
200g Ranskankermaa
1tl Rakuunaa, kuivattua
1tl Hunajaa
Vähän suolaa
Porkkanaletut
  1. Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
  2. Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
  4. Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
  5. Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
Rakuunakiisseli
  1. Sekoita kaikki kulhoon.
  2. Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Porkkanaletut rakuunatahnalla

Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lettukestit eivät ole koskaan väärin, eihän!

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Porkkanaletut
3kpl Porkkanaa, pientä
0,75dl Grahamjauhoja
0,75dl Vehnäjauhoja
0,5tl Suolaa
2dl Maitoa
2kpl Kananmunaa
Voita paistamiseen
Rakuunakiisseli
200g Ranskankermaa
1tl Rakuunaa, kuivattua
1tl Hunajaa
Vähän suolaa
Porkkanaletut
  1. Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
  2. Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
  4. Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
  5. Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
Rakuunakiisseli
  1. Sekoita kaikki kulhoon.
  2. Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Porkkanaletut rakuunatahnalla
Porkkanaletut rakuunatahnalla
Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Porkkanaletut
3kpl Porkkanaa, pientä
0,75dl Grahamjauhoja
0,75dl Vehnäjauhoja
0,5tl Suolaa
2dl Maitoa
2kpl Kananmunaa
Voita paistamiseen
Rakuunakiisseli
200g Ranskankermaa
1tl Rakuunaa, kuivattua
1tl Hunajaa
Vähän suolaa

Ohjeet

Porkkanaletut
  1. Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
  2. Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
  4. Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
  5. Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
Rakuunakiisseli
  1. Sekoita kaikki kulhoon.
  2. Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.