Porkkanaletut rakuunatahnalla

Porkkanaletut rakuunatahnalla

Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lettukestit eivät ole koskaan väärin, eihän!

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Porkkanaletut
3kpl Porkkanaa, pientä
0,75dl Grahamjauhoja
0,75dl Vehnäjauhoja
0,5tl Suolaa
2dl Maitoa
2kpl Kananmunaa
Voita paistamiseen
Rakuunakiisseli
200g Ranskankermaa
1tl Rakuunaa, kuivattua
1tl Hunajaa
Vähän suolaa
Porkkanaletut
  1. Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
  2. Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
  4. Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
  5. Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
Rakuunakiisseli
  1. Sekoita kaikki kulhoon.
  2. Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Porkkanaletut rakuunatahnalla

Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lettukestit eivät ole koskaan väärin, eihän!

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Porkkanaletut
3kpl Porkkanaa, pientä
0,75dl Grahamjauhoja
0,75dl Vehnäjauhoja
0,5tl Suolaa
2dl Maitoa
2kpl Kananmunaa
Voita paistamiseen
Rakuunakiisseli
200g Ranskankermaa
1tl Rakuunaa, kuivattua
1tl Hunajaa
Vähän suolaa
Porkkanaletut
  1. Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
  2. Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
  4. Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
  5. Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
Rakuunakiisseli
  1. Sekoita kaikki kulhoon.
  2. Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Porkkanaletut rakuunatahnalla
Porkkanaletut rakuunatahnalla
Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Porkkanaletut
3kpl Porkkanaa, pientä
0,75dl Grahamjauhoja
0,75dl Vehnäjauhoja
0,5tl Suolaa
2dl Maitoa
2kpl Kananmunaa
Voita paistamiseen
Rakuunakiisseli
200g Ranskankermaa
1tl Rakuunaa, kuivattua
1tl Hunajaa
Vähän suolaa

Ohjeet

Porkkanaletut
  1. Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
  2. Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
  4. Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
  5. Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
Rakuunakiisseli
  1. Sekoita kaikki kulhoon.
  2. Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie