Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

Kategoriat

Vaikeusaste

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

Punajuuret antavat kivan värin lautaselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Punajuuria
1/2ruukkua Persiljaa
4rkl Kikhernejauhoja
250g Tattarisuurimoa, keitettyä
1tl Suolaa
1dl Soijakermaa
1mm Valkopippuria
Rypsi tai rapsiöljyä paistamiseen
  1. Kuori punajuuret ja leikkaa pienempiin paloihin.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, kunnes massa on kevyesti rakeinen.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Anna massan kohota noin puoli tuntia.
  5. Muotoile taikina n. 4-5 cm pulliksi, litistä kämmenten välillä n 2 cm paksuiksi pihveiksi.
  6. Paista runsaassa määrässä rypsiöljyä keskilämpöisessä paistinpannussa.
  7. Käännä pihvit varovaisesti, etteivät mene rikki.
  8. Tarjoile esim. humuksen, itujen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

Punajuuret antavat kivan värin lautaselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Punajuuria
1/2ruukkua Persiljaa
4rkl Kikhernejauhoja
250g Tattarisuurimoa, keitettyä
1tl Suolaa
1dl Soijakermaa
1mm Valkopippuria
Rypsi tai rapsiöljyä paistamiseen
  1. Kuori punajuuret ja leikkaa pienempiin paloihin.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, kunnes massa on kevyesti rakeinen.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Anna massan kohota noin puoli tuntia.
  5. Muotoile taikina n. 4-5 cm pulliksi, litistä kämmenten välillä n 2 cm paksuiksi pihveiksi.
  6. Paista runsaassa määrässä rypsiöljyä keskilämpöisessä paistinpannussa.
  7. Käännä pihvit varovaisesti, etteivät mene rikki.
  8. Tarjoile esim. humuksen, itujen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä
Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä
Punajuuret antavat kivan värin lautaselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g Punajuuria
1/2ruukkua Persiljaa
4rkl Kikhernejauhoja
250g Tattarisuurimoa, keitettyä
1tl Suolaa
1dl Soijakermaa
1mm Valkopippuria
Rypsi tai rapsiöljyä paistamiseen

Ohjeet

  1. Kuori punajuuret ja leikkaa pienempiin paloihin.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, kunnes massa on kevyesti rakeinen.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Anna massan kohota noin puoli tuntia.
  5. Muotoile taikina n. 4-5 cm pulliksi, litistä kämmenten välillä n 2 cm paksuiksi pihveiksi.
  6. Paista runsaassa määrässä rypsiöljyä keskilämpöisessä paistinpannussa.
  7. Käännä pihvit varovaisesti, etteivät mene rikki.
  8. Tarjoile esim. humuksen, itujen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider