Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

Punajuuret antavat kivan värin lautaselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Punajuuria
1/2ruukkua Persiljaa
4rkl Kikhernejauhoja
250g Tattarisuurimoa, keitettyä
1tl Suolaa
1dl Soijakermaa
1mm Valkopippuria
Rypsi tai rapsiöljyä paistamiseen
  1. Kuori punajuuret ja leikkaa pienempiin paloihin.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, kunnes massa on kevyesti rakeinen.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Anna massan kohota noin puoli tuntia.
  5. Muotoile taikina n. 4-5 cm pulliksi, litistä kämmenten välillä n 2 cm paksuiksi pihveiksi.
  6. Paista runsaassa määrässä rypsiöljyä keskilämpöisessä paistinpannussa.
  7. Käännä pihvit varovaisesti, etteivät mene rikki.
  8. Tarjoile esim. humuksen, itujen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

Punajuuret antavat kivan värin lautaselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Punajuuria
1/2ruukkua Persiljaa
4rkl Kikhernejauhoja
250g Tattarisuurimoa, keitettyä
1tl Suolaa
1dl Soijakermaa
1mm Valkopippuria
Rypsi tai rapsiöljyä paistamiseen
  1. Kuori punajuuret ja leikkaa pienempiin paloihin.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, kunnes massa on kevyesti rakeinen.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Anna massan kohota noin puoli tuntia.
  5. Muotoile taikina n. 4-5 cm pulliksi, litistä kämmenten välillä n 2 cm paksuiksi pihveiksi.
  6. Paista runsaassa määrässä rypsiöljyä keskilämpöisessä paistinpannussa.
  7. Käännä pihvit varovaisesti, etteivät mene rikki.
  8. Tarjoile esim. humuksen, itujen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä
Punajuuri- ja tattarijauhopihvejä
Punajuuret antavat kivan värin lautaselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g Punajuuria
1/2ruukkua Persiljaa
4rkl Kikhernejauhoja
250g Tattarisuurimoa, keitettyä
1tl Suolaa
1dl Soijakermaa
1mm Valkopippuria
Rypsi tai rapsiöljyä paistamiseen

Ohjeet

  1. Kuori punajuuret ja leikkaa pienempiin paloihin.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, kunnes massa on kevyesti rakeinen.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Anna massan kohota noin puoli tuntia.
  5. Muotoile taikina n. 4-5 cm pulliksi, litistä kämmenten välillä n 2 cm paksuiksi pihveiksi.
  6. Paista runsaassa määrässä rypsiöljyä keskilämpöisessä paistinpannussa.
  7. Käännä pihvit varovaisesti, etteivät mene rikki.
  8. Tarjoile esim. humuksen, itujen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese