
![]() |
Punajuurimuffinsit suklaalla
Muffinsit oikealla suklaalla!
Punajuurimuffinsit suklaalla
Muffinsit
Kuorrute
|
Muffinsit
Kuorrute
Koristelu
|
![]() |
Punajuurimuffinsit suklaalla
Muffinsit oikealla suklaalla!
Punajuurimuffinsit suklaalla
|
![]() |

Punajuurimuffinsit suklaalla
Muffinsit oikealla suklaalla!
Muffinsit
125g | Voita |
200g | Tummaa suklaata |
2,5dl | Vehnäjauhoja |
1tl | Vaniljasokeria |
2tl | Leivinjauhetta |
1dl | Sokeria |
3kpl | Punajuurta |
1kpl | Kananmuna |
1dl | Maitoa |
Kuorrute
40g | Huoneenlämpöistä voita |
100g | Tuorejuustoa |
1,5dl | Tomusokeria |
Tomusokeria ja sitruunamelissaa tarjoiluun |
Muffinsit
- Aseta uuni 200 asteeseen.
- Sulata voi ja suklaa (80 grammaa) kulhossa niin että, asetat kulhon kattilassa olevan kuuman veden päälle.
- Anna jäähtyä.
- Sekoita erilliseen kulhoon jauho, vaniljasokeri, leivinjauhe ja sokeri.
- Kuori ja raasta raa-at punajuuret hienommalla puolella raastinrautaa, sekoita suklaaseen.
- Lisää kananmuna ja maito, sekoita tasaiseksi seokseksi.
- Sekoita kuiva-aineet taikinaan.
- Täytä 12 kpl muffinivuokaa taikinalla n ¾, paina jokaiseen muffiniin pala suklaata.
- Paista uunissa 200 asteessa n 20 minuuttia.
- Sekoita kuiva-aineet taikinaan.
Kuorrute
- Sekoita kaikki ainekset kuorrutteeseen keskenään.
- Jaa kuorrutetta kaikkiin muffineihin, voit käyttää pursotinta saadaksesi haluamasi kuvion.
Koristelu
- Puuteroi päälle puuterisokeria. Koristele esim sitruunamelisalla.