
![]() |
Quesadilla kikherneillä ja paprikalla
Helppo vegaaninen annos jonka voi valmistella ennen vieraiden tuloa ja valmistaa nopeasti kun paikalla saadakseen tuoretta ja raikasta ruokaa.
Helppo ja maukas!
|
|
![]() |
Quesadilla kikherneillä ja paprikalla
Helppo vegaaninen annos jonka voi valmistella ennen vieraiden tuloa ja valmistaa nopeasti kun paikalla saadakseen tuoretta ja raikasta ruokaa.
Helppo ja maukas!
|
![]() |

Quesadilla kikherneillä ja paprikalla
Helppo vegaaninen annos jonka voi valmistella ennen vieraiden tuloa ja valmistaa nopeasti kun paikalla saadakseen tuoretta ja raikasta ruokaa.
2kpl | Suippopaprikaa |
1rkl | Oliiviöljyä |
1purkki | Esikeitettyjä kikherneitä (230 g) |
1 ruukku | Korianteria |
10pisaraa | Tabascoa |
3rkl | Vegaaninen majoneesi |
8 | Keskikokoista pehmeää tortillaa |
1dl | Oliiviöljyä |
Suolaa ja mustapippuria |
- Puolita suippopaprikat pituussuunnassa ja poista siemenkota.
- Voitele käyttäen 1 rkl oliiviöljyä ja grillaa 225 asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.
- Anna jäähtyä.
- Murskaa 1 purkki esikeitettyjä kikherneitä.
- Leikkaa grillatut paprikat, leikkaa korianteri hienoksi ja sekoita kikherneiden pariin.
- Lisää majoneesi, tabasco, suola ja mustapippuri ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Jaa massa tasan 4:lle tortillalle, peitä 4:llä jäljellä olevalla tortillalla ja paina massaan kiinni.
- Voitele lämmin paistinpannu oliiviöljyllä ja paista tortillat n. 1 minuutin per puoli niin että saavat hienon paistinpinnan.