Rapeat valkosipulibataatit

Votes: 5
Rating: 2.4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

0,5-1 Bataatti
0,5dl Oliiviöljyä
3st Valkosipulinkynttä raastettuna
0,5-1dl Parmesaanijuustoa raastettuna
Mustapippuria
Tuoreita yrttejä silputtuna / tai kevätsipulia
  1. Kuori bataatti
  2. Leikkaa bataatista n. 2 cm kiekkoja
  3. Lämmitä uuni 200 asteeseen
  4. Nosta bataattikiekot uunipellille ja paista uunin keskitasolla n. 20 min kunnes ne ovat pehmenneet muussattaviksi
  5. Muussaa bataatit keskeltä haarukalla / tai riivi haarukalla keskusta ns. mössöksi
  6. Sekoita oliiviöljy ja valkosipuli
  7. Lisää bataattien muussattuun keskiosaan valkosipuliöljy
  8. Ripottele päälle parmesaanijuustoa
  9. Paahda uunissa vielä 5-10 min kunnes juusto on saanut väriä ja bataattikiekot ovat rapeita
  10. Koristele tuoreilla silputuilla yrteillä, esim. basilikalla ja mausta vielä mustapippurilla.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Rapeat valkosipulibataatit

Votes: 5
Rating: 2.4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

0,5-1 Bataatti
0,5dl Oliiviöljyä
3st Valkosipulinkynttä raastettuna
0,5-1dl Parmesaanijuustoa raastettuna
Mustapippuria
Tuoreita yrttejä silputtuna / tai kevätsipulia
  1. Kuori bataatti
  2. Leikkaa bataatista n. 2 cm kiekkoja
  3. Lämmitä uuni 200 asteeseen
  4. Nosta bataattikiekot uunipellille ja paista uunin keskitasolla n. 20 min kunnes ne ovat pehmenneet muussattaviksi
  5. Muussaa bataatit keskeltä haarukalla / tai riivi haarukalla keskusta ns. mössöksi
  6. Sekoita oliiviöljy ja valkosipuli
  7. Lisää bataattien muussattuun keskiosaan valkosipuliöljy
  8. Ripottele päälle parmesaanijuustoa
  9. Paahda uunissa vielä 5-10 min kunnes juusto on saanut väriä ja bataattikiekot ovat rapeita
  10. Koristele tuoreilla silputuilla yrteillä, esim. basilikalla ja mausta vielä mustapippurilla.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Rapeat valkosipulibataatit
Votes: 5
Rating: 2.4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

0,5-1 Bataatti
0,5dl Oliiviöljyä
3st Valkosipulinkynttä raastettuna
0,5-1dl Parmesaanijuustoa raastettuna
Mustapippuria
Tuoreita yrttejä silputtuna / tai kevätsipulia

Ohjeet

  1. Kuori bataatti
  2. Leikkaa bataatista n. 2 cm kiekkoja
  3. Lämmitä uuni 200 asteeseen
  4. Nosta bataattikiekot uunipellille ja paista uunin keskitasolla n. 20 min kunnes ne ovat pehmenneet muussattaviksi
  5. Muussaa bataatit keskeltä haarukalla / tai riivi haarukalla keskusta ns. mössöksi
  6. Sekoita oliiviöljy ja valkosipuli
  7. Lisää bataattien muussattuun keskiosaan valkosipuliöljy
  8. Ripottele päälle parmesaanijuustoa
  9. Paahda uunissa vielä 5-10 min kunnes juusto on saanut väriä ja bataattikiekot ovat rapeita
  10. Koristele tuoreilla silputuilla yrteillä, esim. basilikalla ja mausta vielä mustapippurilla.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese

Nopea ja helppo arkiruoka.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Säilötty kurkku tillillä
Säilötyt tillikurkut

Kurkku on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin päästä, säilyy 1-2 viikkoa jääkaapissa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!