Vihreä salaatti beluga linsseillä ja munakoisolla

Kategoriat

Vaikeusaste

Salaatti

Ruokaisa salaatti, jonka voi tarjoilla buffetissa tai syödä terveellisempänä lounassalaattina. Salaatista saa vegaaniversion jättämällä tai vaihtamalla parmesaanijuuston.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vihreä salaatti beluga linsseillä ja munakoisolla

 

Annoslaskuri

annosta pääruokana
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Linssit
1,25dl Beluga linssejä, raakoja
2,5dl Vettä
1/2tl Suolaa
Munakoiso
1kpl Munakoiso
2rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Salaatti
1pussi Jääsalaattia
1/2ruukkua Viinisuolaheinää
1dl Tuorepinaattia
10kpl Retiisiä
30g Parmesaani juustoa (jätä pois saadakseni vegaani vaihtoehto)
Tarjoiluun
Vegaaninen majoneesi ja liraus soijakastiketta
  1. Huuhdo beluga linssit kylmällä vedellä.
  2. Keitä suolatussa vedessä n 20 minuuttia, anna sen jälkeen jäähtyä.
  3. Leikkaa munakoiso noin 1cm paksuiksi viipaleiksi, levitä esim. leivinpaperille, suolaa ja anna vettyä 20-30 minuuttia.
  4. Siivilöi oliiviöljyllä, paista kuumassa grillipannussa niin saat hienon grillikuvion pintaan, anna jäähtyä.
  5. Leikkaa jäävuorisalaatti karkeasti, pese yhdessä viinisuolaheinän ja pinaatin kanssa.
  6. Pese retiisit ja viipaloi ohuiksi, myös parmesaanijuusto.
  7. Aseta salaattisekoitus isolle lautaselle ja laita päälle linssit, karkeita paloja grillattua munakoisoa, parmesaanijuustoa ja retiisit.
  8. Tarjoile salaatti sellaisenaan tai vegaanisen majoneesin kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Salaatti

Ruokaisa salaatti, jonka voi tarjoilla buffetissa tai syödä terveellisempänä lounassalaattina. Salaatista saa vegaaniversion jättämällä tai vaihtamalla parmesaanijuuston.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vihreä salaatti beluga linsseillä ja munakoisolla

 

Annoslaskuri

annosta pääruokana
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Linssit
1,25dl Beluga linssejä, raakoja
2,5dl Vettä
1/2tl Suolaa
Munakoiso
1kpl Munakoiso
2rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Salaatti
1pussi Jääsalaattia
1/2ruukkua Viinisuolaheinää
1dl Tuorepinaattia
10kpl Retiisiä
30g Parmesaani juustoa (jätä pois saadakseni vegaani vaihtoehto)
Tarjoiluun
Vegaaninen majoneesi ja liraus soijakastiketta
  1. Huuhdo beluga linssit kylmällä vedellä.
  2. Keitä suolatussa vedessä n 20 minuuttia, anna sen jälkeen jäähtyä.
  3. Leikkaa munakoiso noin 1cm paksuiksi viipaleiksi, levitä esim. leivinpaperille, suolaa ja anna vettyä 20-30 minuuttia.
  4. Siivilöi oliiviöljyllä, paista kuumassa grillipannussa niin saat hienon grillikuvion pintaan, anna jäähtyä.
  5. Leikkaa jäävuorisalaatti karkeasti, pese yhdessä viinisuolaheinän ja pinaatin kanssa.
  6. Pese retiisit ja viipaloi ohuiksi, myös parmesaanijuusto.
  7. Aseta salaattisekoitus isolle lautaselle ja laita päälle linssit, karkeita paloja grillattua munakoisoa, parmesaanijuustoa ja retiisit.
  8. Tarjoile salaatti sellaisenaan tai vegaanisen majoneesin kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Vihreä salaatti beluga linsseillä ja munakoisolla
Salaatti
Ruokaisa salaatti, jonka voi tarjoilla buffetissa tai syödä terveellisempänä lounassalaattina. Salaatista saa vegaaniversion jättämällä tai vaihtamalla parmesaanijuuston.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta pääruokana

Resepti

Linssit
1,25dl Beluga linssejä, raakoja
2,5dl Vettä
1/2tl Suolaa
Munakoiso
1kpl Munakoiso
2rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Salaatti
1pussi Jääsalaattia
1/2ruukkua Viinisuolaheinää
1dl Tuorepinaattia
10kpl Retiisiä
30g Parmesaani juustoa (jätä pois saadakseni vegaani vaihtoehto)
Tarjoiluun
Vegaaninen majoneesi ja liraus soijakastiketta

Ohjeet

  1. Huuhdo beluga linssit kylmällä vedellä.
  2. Keitä suolatussa vedessä n 20 minuuttia, anna sen jälkeen jäähtyä.
  3. Leikkaa munakoiso noin 1cm paksuiksi viipaleiksi, levitä esim. leivinpaperille, suolaa ja anna vettyä 20-30 minuuttia.
  4. Siivilöi oliiviöljyllä, paista kuumassa grillipannussa niin saat hienon grillikuvion pintaan, anna jäähtyä.
  5. Leikkaa jäävuorisalaatti karkeasti, pese yhdessä viinisuolaheinän ja pinaatin kanssa.
  6. Pese retiisit ja viipaloi ohuiksi, myös parmesaanijuusto.
  7. Aseta salaattisekoitus isolle lautaselle ja laita päälle linssit, karkeita paloja grillattua munakoisoa, parmesaanijuustoa ja retiisit.
  8. Tarjoile salaatti sellaisenaan tai vegaanisen majoneesin kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider