Sellerisoppaa ja villisieniä

Maan mainio juuriselleri on halpaa ja täynnä makua – kasvisruokiin täydellinen raaka-aine!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Käytä itse poimittuja metsäsieniä – yhdistä luonnon inspiroiva kauneus ruoanlaittoon

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Keitto
1dl Auringonkukkaöljyä
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1/4ruukku Timjamia
1/2kpl Juuriselleri
1litra Kasvislientä
2dl Kookoskermaa
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
4rkl Oliiviöljyä
2dl Villisiemiä
1kpl Sipulin varsi
1rkl Persiljaa, hienonnettua
Merisuolaa
Mustapippuris myllystä
  1. Kuori ja leikkaa salottisipuli ohueksi, pilko myös valkosipulinkynnet.
  2. Paista kaikki ainekset laakeassa kattilassa pehmeiksi, kymmenisen minuuttia.
  3. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu juuriselleri. Hauduta vielä viitisen minuuttia.
  4. Lisää valkoviinietikka ja anna kiehahtaa.
  5. Lisää kasvisliemi ja kookoskerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Anna kiehua puolisen tuntia miedolla lämmöllä kunnes selleri on täysin kypsennyt ja soseuta komeus pystyblenderissä samettiseksi keitoksi!
Sienet
  1. Paista sienet ja sipulit pannulla öljyssä pehmeiksi, lisää joukkoon persilja ja mausteet.
  2. Sekoita sienet ja keitto just ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile hyvän vastapaistetun leivän kanssa.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Sellerisoppaa ja villisieniä

Maan mainio juuriselleri on halpaa ja täynnä makua – kasvisruokiin täydellinen raaka-aine!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Käytä itse poimittuja metsäsieniä – yhdistä luonnon inspiroiva kauneus ruoanlaittoon

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Keitto
1dl Auringonkukkaöljyä
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1/4ruukku Timjamia
1/2kpl Juuriselleri
1litra Kasvislientä
2dl Kookoskermaa
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
4rkl Oliiviöljyä
2dl Villisiemiä
1kpl Sipulin varsi
1rkl Persiljaa, hienonnettua
Merisuolaa
Mustapippuris myllystä
  1. Kuori ja leikkaa salottisipuli ohueksi, pilko myös valkosipulinkynnet.
  2. Paista kaikki ainekset laakeassa kattilassa pehmeiksi, kymmenisen minuuttia.
  3. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu juuriselleri. Hauduta vielä viitisen minuuttia.
  4. Lisää valkoviinietikka ja anna kiehahtaa.
  5. Lisää kasvisliemi ja kookoskerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Anna kiehua puolisen tuntia miedolla lämmöllä kunnes selleri on täysin kypsennyt ja soseuta komeus pystyblenderissä samettiseksi keitoksi!
Sienet
  1. Paista sienet ja sipulit pannulla öljyssä pehmeiksi, lisää joukkoon persilja ja mausteet.
  2. Sekoita sienet ja keitto just ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile hyvän vastapaistetun leivän kanssa.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Sellerisoppaa ja villisieniä
Maan mainio juuriselleri on halpaa ja täynnä makua – kasvisruokiin täydellinen raaka-aine!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Keitto
1dl Auringonkukkaöljyä
4kpl Salottisipulia
4kpl Valkosipulinkynttä
1/4ruukku Timjamia
1/2kpl Juuriselleri
1litra Kasvislientä
2dl Kookoskermaa
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
4rkl Oliiviöljyä
2dl Villisiemiä
1kpl Sipulin varsi
1rkl Persiljaa, hienonnettua
Merisuolaa
Mustapippuris myllystä

Ohjeet

  1. Kuori ja leikkaa salottisipuli ohueksi, pilko myös valkosipulinkynnet.
  2. Paista kaikki ainekset laakeassa kattilassa pehmeiksi, kymmenisen minuuttia.
  3. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu juuriselleri. Hauduta vielä viitisen minuuttia.
  4. Lisää valkoviinietikka ja anna kiehahtaa.
  5. Lisää kasvisliemi ja kookoskerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Anna kiehua puolisen tuntia miedolla lämmöllä kunnes selleri on täysin kypsennyt ja soseuta komeus pystyblenderissä samettiseksi keitoksi!
Sienet
  1. Paista sienet ja sipulit pannulla öljyssä pehmeiksi, lisää joukkoon persilja ja mausteet.
  2. Sekoita sienet ja keitto just ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile hyvän vastapaistetun leivän kanssa.

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!