
![]() |
Sienikiusaus
Hyvän kiusauksen salaisuus on tuoreet raaka-aineet ja pitkä valmistusaika matalalla lämmöllä!
Sienikiusaus tuoreilla sienillä
|
|
![]() |
Sienikiusaus
Hyvän kiusauksen salaisuus on tuoreet raaka-aineet ja pitkä valmistusaika matalalla lämmöllä!
Sienikiusaus tuoreilla sienillä
|
![]() |

Sienikiusaus
Hyvän kiusauksen salaisuus on tuoreet raaka-aineet ja pitkä valmistusaika matalalla lämmöllä!
1kg | Perunaa |
10cm | Purjoa |
1kpl | Solo valkosipuli |
300g | Sientä, vapaavalintainen |
1nippu | Persiljaa, pieni |
40g | Voita |
Suolaa, valkopippuria |
6dl | Ruokakermaa, 15% |
- Aseta ilmakiertouuni 150 asteeseen.
- Pese ja kuori perunat, silppua noin 1 cm:n levyisiksi sauvoiksi.
- Hakkaa purjo ja valkosipuli hienoksi.
- Pese sieni huolellisesti saadaksesi multajämät pois, leikkaa paloiksi.
- Kuullota purjo, valkosipuli ja sienet voissa.
- Sekoita perunat sienisekoitukseen ja hienonna sekaan nippu persiljaa.
- Laita kaikki vihannekset uunivuokaan, lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
- Kaada päälle ruokakerma ja paista n 75 minuuttia, tai siihen asti että kerma on paksumpi ja perunat pehmeät.
- Jos kiusaus saa liian nopeasti liikaa väriä niin peitä esim. alumiinifoliolla.
- Tarjoile puolukkahillon ja tuoreiden tomaattien kera.