Spagettipumpa

Kategoriat

Vaikeusaste

Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla

Hauska ja vähän erilainen annos kurpitsasta joka muodostaa spagettitapaisia lankoja valmistuksen jälkeen. Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Spagettikurpitsa
1kpl Spagettikurpitsa
0,5rlk Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
Linssipata
1kpl Sipuli
2kpl Valkosipulikynttä
1rlk Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
2dl Kookosmaitoa
2dl Punaisia linssejä
1rlk Hakattua inkivääriä
1pieni ruukku Tuoretta basilikaa
1tl Yrttisuolaa
1mm Mustapippuria
1rlk Oreganoa
Hyppysellinen chilihiutaleita
1puolikas Kesäkurpitsa
Valmista kurpitsa
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Puolita kurpitsa ja poista siemenet lusikalla, tallenna kulhossa.
  3. Hiero 0,5 rlk oliiviöljyä kurpitsalihalle, suolaa ja pippuroi.
  4. Aseta leikattu puoli alaspäin leivinpaperilla varustetulle pellille ja paahda uunissa 40 minuuttia.
Linssipata
  1. Ruskista sipuli ja valkosipuli isommassa oliiviöljytyssä kattilassa.
  2. Lisää murskatut tomaatit, kookosmaito, inkevääri ja punaiset linssit.
  3. Pienennä basilika ja sekoita se muiden mausteiden kanssa kattilaan.
  4. Anna poreilla 15 minuuttia.
  5. Leikkaa kesäkurpitsa ja helmitomaatit ja lisää kattilaan 5 minuutin jälkeen.
"Spagetti"
  1. Nosta kurpitsa uunista ja anna jäähtyä hieman.
  2. Käännä sitten kurpitsanpuoliskot ja kaiverra sen jälkeen liha haarukalla.
  3. Vedä haarukalla kurpitsan pitkältä sivulta toiselle pitkälle sivulle, lihasta tulee siten luonnollisesti spagetin tapaista.
  4. Tarjoile ”spagetti” linssipadan ja tuoreen basilikan kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla

Hauska ja vähän erilainen annos kurpitsasta joka muodostaa spagettitapaisia lankoja valmistuksen jälkeen. Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Spagettikurpitsa
1kpl Spagettikurpitsa
0,5rlk Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
Linssipata
1kpl Sipuli
2kpl Valkosipulikynttä
1rlk Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
2dl Kookosmaitoa
2dl Punaisia linssejä
1rlk Hakattua inkivääriä
1pieni ruukku Tuoretta basilikaa
1tl Yrttisuolaa
1mm Mustapippuria
1rlk Oreganoa
Hyppysellinen chilihiutaleita
1puolikas Kesäkurpitsa
Valmista kurpitsa
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Puolita kurpitsa ja poista siemenet lusikalla, tallenna kulhossa.
  3. Hiero 0,5 rlk oliiviöljyä kurpitsalihalle, suolaa ja pippuroi.
  4. Aseta leikattu puoli alaspäin leivinpaperilla varustetulle pellille ja paahda uunissa 40 minuuttia.
Linssipata
  1. Ruskista sipuli ja valkosipuli isommassa oliiviöljytyssä kattilassa.
  2. Lisää murskatut tomaatit, kookosmaito, inkevääri ja punaiset linssit.
  3. Pienennä basilika ja sekoita se muiden mausteiden kanssa kattilaan.
  4. Anna poreilla 15 minuuttia.
  5. Leikkaa kesäkurpitsa ja helmitomaatit ja lisää kattilaan 5 minuutin jälkeen.
"Spagetti"
  1. Nosta kurpitsa uunista ja anna jäähtyä hieman.
  2. Käännä sitten kurpitsanpuoliskot ja kaiverra sen jälkeen liha haarukalla.
  3. Vedä haarukalla kurpitsan pitkältä sivulta toiselle pitkälle sivulle, lihasta tulee siten luonnollisesti spagetin tapaista.
  4. Tarjoile ”spagetti” linssipadan ja tuoreen basilikan kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Spagettipumpa
Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla
Hauska ja vähän erilainen annos kurpitsasta joka muodostaa spagettitapaisia lankoja valmistuksen jälkeen. Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Spagettikurpitsa
1kpl Spagettikurpitsa
0,5rlk Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
Linssipata
1kpl Sipuli
2kpl Valkosipulikynttä
1rlk Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
2dl Kookosmaitoa
2dl Punaisia linssejä
1rlk Hakattua inkivääriä
1pieni ruukku Tuoretta basilikaa
1tl Yrttisuolaa
1mm Mustapippuria
1rlk Oreganoa
Hyppysellinen chilihiutaleita
1puolikas Kesäkurpitsa

Ohjeet

Valmista kurpitsa
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Puolita kurpitsa ja poista siemenet lusikalla, tallenna kulhossa.
  3. Hiero 0,5 rlk oliiviöljyä kurpitsalihalle, suolaa ja pippuroi.
  4. Aseta leikattu puoli alaspäin leivinpaperilla varustetulle pellille ja paahda uunissa 40 minuuttia.
Linssipata
  1. Ruskista sipuli ja valkosipuli isommassa oliiviöljytyssä kattilassa.
  2. Lisää murskatut tomaatit, kookosmaito, inkevääri ja punaiset linssit.
  3. Pienennä basilika ja sekoita se muiden mausteiden kanssa kattilaan.
  4. Anna poreilla 15 minuuttia.
  5. Leikkaa kesäkurpitsa ja helmitomaatit ja lisää kattilaan 5 minuutin jälkeen.
"Spagetti"
  1. Nosta kurpitsa uunista ja anna jäähtyä hieman.
  2. Käännä sitten kurpitsanpuoliskot ja kaiverra sen jälkeen liha haarukalla.
  3. Vedä haarukalla kurpitsan pitkältä sivulta toiselle pitkälle sivulle, lihasta tulee siten luonnollisesti spagetin tapaista.
  4. Tarjoile ”spagetti” linssipadan ja tuoreen basilikan kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi